Keskustelu:Antti Paavilainen

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Ei lähteitä, ei mitään osoitusta merkittävyydestä.--Fotogurachan (keskustelu) 16. kesäkuuta 2017 kello 01.49 (EEST)

Täytyy rakentaa sivu pikkuhiljaa. Imdb ja discografia tulossa. Onko ohjeita kuinka sivu kannatta rakentaa, vai katsonko vain mallia jo valmiista sivuista? Audipaavi (keskustelu) 16. kesäkuuta 2017 kello 09.22 (EEST)

Ongelma tässä ei ole artikkelin tila, vaan se, että artikkelin aihe itsessään ei näytä täyttävän merkittävyyskriteerejä. Tähän ei auta Imdb, joka ei ole luotettava lähde. Aiheesta pitäisi yleensä olla laaja käsittely luotettavissa ja aiheesta itsestään riippumattomissa lähteissä, kuten vaikka sanomalehdissä tai tiedekirjallisuudessa, jotta sitä voitaisiin pitää merkittävänä. Jos artikkelin aihe ei ole merkittävä, artikkeli poistetaan Wikipediaan kuulumattomana, vaikka siitä rakentaisi kuinka hienon.--Fotogurachan (keskustelu) 16. kesäkuuta 2017 kello 12.23 (EEST)
Ok. Jos tämä siis tarkoittaa, että Jean S.-solisti/perustaja ja UIT:n näyttelijä/kapellimestari joka tunnetaan myös artistina, ei ole merkittävä, niin sitten en tietenkään edistä asiaa... Mutta yleisellä tasolla näyttäisi, että joutuvammistakin henkilöistä viihteen saralla on sivut.
Miten etenen? Audipaavi (keskustelu) 16. kesäkuuta 2017 kello 16.15 (EEST)
Etenet lisäämällä artikkeliin niitä luotettavana pidetyn median kirjoituksia tästä henkilöstä lähteiksi, jotka osoittavat merkittävyyden. Jos käsittelyä mediassa ei ole, sitten henkilö ei ole Wikipedian kannalta merkittävä.--Fotogurachan (keskustelu) 16. kesäkuuta 2017 kello 16.52 (EEST)

Itse asiassa jos tiedot osoitetaan oikeiksi lähteillä, niin on tämä riittävän merkittävä aihe. Odotamme siis lähteitä. --Lehmäantilooppi (keskustelu) 16. kesäkuuta 2017 kello 16.25 (EEST)

Googlauksen perusteella mielestäni merkittävä.--MAQuire (keskustelu) 16. kesäkuuta 2017 kello 16.54 (EEST)

Pallopelien pelailut ja ravintolabisnekset aivan toisarvoista huttua, mutta muuten kyllä musiikin ja ehkä teatterinkin saralla merkittävä. Mikä ettei, lähteitä kyllä kaipaisi. --Vilhokki (keskustelu) 16. kesäkuuta 2017 kello 21.50 (EEST)
Mielestäni merkittävyys on osoitettu. Lähteet puuttuvat, mutta se ei ole merkittävyyden ainoa kriteeri. --Höyhens (keskustelu) 21. kesäkuuta 2017 kello 08.24 (EEST)

Lisäsin vähän aikaa sitten muutaman lähteen ja lisätietoja Antti Paavilaisesta etenkin kun hän on tehnyt joitakin lauluja myös mm. Kari Tapiolle. Mikäli löydän lisää tietoa Antista lisään lähteet tarpeen mukaan, etenkin jos löydän viitteitä mm. työskentelystä Vanhassa ylioppilastalossa.--T.Antero (keskustelu) 18. syyskuuta 2017 kello 01.15 (EEST)