Keskustelu:Adobe Flash Player

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Ajanilmaukset ja versionumerot[muokkaa wikitekstiä]

Uusin versio - - - Kyseisiä ajanilmauksia ei tulisi käyttää (ohje).

@Stryn: Olisiko parempi laittaa tieto versionumerosta tietolaatikkoon, kuten tietokoneohjelmissakin? Englanninkielisessä Wikipediassa näin on toimittu, tosin laatikko on hieman sekava johtuen monista eri alustaversioista. Lisäksi ohjelman päivittyminen vaatisi aktiivisuutta tietojen muuttamiseen artikkelissa. Tällä hetkellä Windows/OS X -versiot ovat merkittyinä tarkasti (16.0.0.296) mutta Linux/Solaris epämääräisesti (11.2). Molemmissa pitäisi käyttää samaa merkitsemistapaa yhden desimaalin tarkkuudella tai täsmällistä vielä useammin muuttuvaa lukua. --Raid5 (keskustelu) 2. helmikuuta 2015 kello 18.04 (EET)

Hahmottaa paremmin, kun on versiotiedot taulukossa eikä yhtenä tekstinpätkänä. Tiedä sitten tarviiko välttämättä edes päivittää jatkuvasti listaa tuoreimmista versioista. Ne löytää kyllä kotisivuilta halutessaan. --Stryn (keskustelu) 2. helmikuuta 2015 kello 18.08 (EET)
Harvemmalla päivitystahdilla selviää käyttämällä 16.0 versiota OS X/Windows ja 11.2 Linux/Solaris käyttöjärjestelmissä. Poistetaan myöhemmin, jos tilanne muuttuu. Artikkelin lopussa on väärässä paikassa de-kielilinkki, sitä ei voi kuitenkaan poistaa, koska silloin linkki häviää myös sivupalkista. --Raid5 (keskustelu) 2. helmikuuta 2015 kello 18.18 (EET)