Keskustelu:Aadolf Virtanen

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Ei aloiteta palautussotaa. Mielestäni artikkeli on huono minitynkä, ei kuitenkaan roskaa ainakaan nykyisen määritelmän mukaan. Katsotaan, josko laajenisi. --Jetman 12. joulukuuta 2006 kello 20.41 (UTC)

En todellakaan voi ymmärtää tämän merkkaamista roskaksi. En jatka enää palautussotaa, mutta mielestäni järkevä tämän artikkelin pois haluava ihminen laittaisi tämän poistoäänestykseen. --Iossed (!) 12. joulukuuta 2006 kello 20.43 (UTC)
Suora poisto ei ainakaan taida tulla kyseeseen, koska artikkeli täyttää minityngän tunnusmerkit ja aiheen perusteella roskina voidaan poistaa vain artikkelit, joiden aiheet alittavat suuntaviivojen mukaan merkittävyyskynnyksen selvästi (mielestäni merkittävään yhtyeeseen kuuluminen on merkittävää, kunhan jäsenestä riittää kerrottavaa omaksi artikkelikseen). Tässä vaiheessa ehkä voisi vaikka muuttaa uudelleenohjaukseksi Diablo-yhtyettä käsittelevään artikkeliin. --Jetman 12. joulukuuta 2006 kello 20.46 (UTC)

Jos jostakusta ei ole muuta kerrottavaa kuin missä asuu, niin aihetta ei voi pitää järin merkittävänä. Saman yhtyeen toinen jäsen on uudelleenohjattu ko. pumpun sivulle. Jos kaikkien yhden lauseen sivuista aletaan poistoäänestää, kukaan ei enää mitään muuta ehdi tehdäkään kuin äänestää.--J 12. joulukuuta 2006 kello 21.07 (UTC)

Ihmettelen myös käyttäjä Iossedin halua jatkaa henkilökohtaisia hyökkäyksiään. Ilmeisesti kyseinen käyttäjä olisi halunnut päästä poistoäänestyksen yhteydessä syyttämään minua uudelleen vandalismista, kuten tässä äänestyksessä Wikipedia:Poistettavat sivut/Vanity Fair.--J 12. joulukuuta 2006 kello 23.27 (UTC)

No johan on epäilyä. En edellenkään syyttänyt sinua mistään, vaikka tuollaisten äänestysten järjestely on mielestäni vandalismia. Totuus on se, etten ole koskaan tullut toimeen deletionistien kanssa (lähinnä ML:n, jonka ajatusmaailmaa ei voi tajuta...) --Iossed (!) 13. joulukuuta 2006 kello 07.38 (UTC)