Keskustelu:ÄWPK – Älywapaa palokunta

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Mitenköhän se oli, tuon Viljon kohdalla. Että oliko se "Viljo" sit oma hahmo, jota ei ikinä näytetty sarjassa, vaan oliko se "Viljo" juuri se Kinnusen esittämä heppu, joka käveli sinisissä verkkareissa ja resusessa paidassa? Siliamaav 1. helmikuuta 2008 kello 08.57 (UTC)

Tämä verkkarityyppihän juuri kyseli, "onks Viljoo näkyny", joten tuskin hän saattoi Viljo olla. –Saruwine 1. helmikuuta 2008 kello 10.46 (UTC)
Joops, alunperin luulin että hän on juuri se "Viljo", ja siinä on se vitsi, että se itse kyselee itseltään, "Onks sitä näkynyt". Mutta nythän tämä selvisikin, kiitos. Siliamaav 1. helmikuuta 2008 kello 11.32 (UTC)

Kuka tietää. Oliko ÄWPK.ssa sellainen sketsi jossa keskusteltiin Lasse Virenin kaatumisesta. Muistelen, että siinä oli mukana ainakin Titta jokinen ja Aake Kalliala. Kertokaa mulle. Äitini piti siitä sketsistä. Haluaisin saada kyseisen sketsin kuvatallenteen käsiini. Jos kyseistä sketsiä ei esitetty ÄWPK:ssa, niin muistaako kukaan missä viihdeohjelmassa se esitettiin. Kiitos