Kassem G

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Kassem G vuonna 2014.

Kassem Gharaibeh, tunnetaan paremmin nimellä Kassem G, on yhdysvaltalainen koomikko ja näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten internetsarjoistaan California On ja Going Deep. Toukokuussa 2012 hänen YouTube -kanavallaan oli 2 miljoonaa seuraajaa, ja hänen profiilissaan oltiin vierailtu liki 304 miljoonaa kertaa.

Juuriltaan jordanialais-egyptiläinen Kassem muutti pikkulapsena Yhdysvaltoihin. Hän alkoi harjoittaa stand up -komiikkaa vuonna 2006 ja ryhtyi lataamaan esiintymisiään YouTube-kanavalleen vuonna 2008. Hän on kaikkien aikojen seuratuimpien YouTube-käyttäjien listalla sijalla 14. Lisäksi hän on palvelun kahdeksanneksi seuratuin koomikko. Nykyään hän on merkittävä kyky losangelesilaisessa yhtiössä Maker Studios, joka keskittyy enimmäkseen verkkomedian esiintyjiin.

Sarjassa Going Deep Kassem haastattelee apaattisena aikuisviihdenäyttelijöitä ja pilkkaa näitä sarkasmin avulla. Hänen haastateltavinaan ovat olleet muun muassa Lisa Ann, Ron Jeremy, Kimber James ja Asa Akira. Usein Kassemin kommentit ovat myös suoranaisen ilkeitä.

Sarjassa California On Kassem haastattelee kalifornialaisia mielestään tärkeistä ja ajankohtaisista asioista, kuten esimerkiksi Osama bin Ladenista ja Justin Bieberistä.

Kassemilla on myös neliosainen sarja nimeltä Street Music, jossa hän ja koomikko Nice Peter tekevät improvisaatiomusiikkia kadulla näkemistään asioista.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]