Farmerama

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Farmerama on Bigpointin luoma verkkopeli.

Pelaaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Farmeramassa on tarkoitus viljellä kasveja. Kun kasvit ovat kasvaneet, ne pitää kerätä, jolloin saa kokemuspisteitä, joilla pääsee tasoilla eteenpäin. Jos kasvit ovat keräämättöminä pelloilla liian kauan (24 tuntia), ne menevät rikkaruohoille, jotka pitää kerätä kuten kasvitkin, mutta niistä ei saa kasveja.

Lisäksi Farmeramassa voi istuttaa ja kasvattaa puita ja eläimiä. Niistä saa samoin tavoin kokemuspisteitä, kuten kasveistakin.

Tasot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Farmeramassa on 200 tasoa. Tasoja noustaan keräämällä kokemuspisteitä, joita saa tuotteista, koristeista ja kasvien ja eläinten ja puiden viljelystä.

Valuutta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Farmeramassa on kaksi valuuttaa: tuohisetelit ja turvepennit. Turvepennejä saa maatalosta, Bahamaraman tikibaarista, torilta myydessä tuotteita ja maatalousyhdistyksen tehtävistä. Lisäksi jotkin koristeet antavat turvepennejä. Tuohiseteleitä pitää ostaa oikealla rahalla. Tuohiseteleitä pystyy vaihtamaan turvepenneiksi, mutta ei toisinpäin.

Tapahtumat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Farmeramassa on myös aika ajoin tapahtumia, joissa pitää toimittaa eläimiä kasveja, työkaluja yms. sekä kasvattaa tapahtumakasvia ja nousukasta.

Top Gamers Club (TGC)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Farmeramassa, kuten muissakin Bigpointin peleissä on Top Gamers Club jonne valitaan vain suuritasoisimmat, ahkerimmat ja aktiivisimmat pelaajat. Top Gamers Clubin jäsenet saavat monia etuja ja yllätyksiä, ja lisäksi he saavat uutiskirjeen aina aika ajoin. Pelaaja ei voi itse hakea Top Gamers Clubiin, vaan sinne valitaan ne, jotka ovat tarpeeksi hyviä pelaajia.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]