Emblem3

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Emblem3
Tiedot
Toiminnassa 2007
Tyylilaji pop, reggae, hip hop
Kotipaikka Yhdysvaltain lippu Huntington Beach, Kalifornia
Laulukieli englanti
Jäsenet

Wesley Stromberg
Keaton Stromberg
Drew Chadwick

Levy-yhtiö

Syco Music
Columbia Records

Kotisivut

Emblem3 (myös Emblem Three tai E3) on kalifornialainen kaksijäseninen yhtye, jonka jäsenet ovat Wesley Stromberg ja hänen nuorempi veljensä Keaton Stromberg. He ja yhtyeestä hiljattainmilloin? soolouralle lähtenyt jäsen Drew Chadwick kilpailivat X Factor USA:n toisella tuotantokaudella sijoittuen neljänsiksi. Kilpailun jälkeen Emblem3 solmi levytyssopimuksen Simon Cowellin omistaman Syco Musicin kanssa.

Yhtyeen ensimmäinen single "Chloe (You're the One I Want)" julkaistiin 15. huhtikuuta 2013. Heidän esikoisalbuminsa Nothing to Lose julkaistiin 30. heinäkuuta 2013.

He eivät kuitenkaan olleet tyytyväisiä tuottamaansa musiikkiin ja sanoivat Nothing To Lose levyn olleen markkinointi temppu. Myöhemmin he purkivat sopimuksen Syco Musicin kanssa ja tuottivat uuden EP:n itse. EP:n tuotannossa olivat mukana Wesley ja Keaton, ja he päättivät kutsua EP:tä nimellä Forever Together.

Hiljattain Wesley ja Keaton julkistivat tiedon, että he eivät aido tehdä musiikkia yhdessä vähään aikaan, ja Wesley perusti uuden Bändin Amerikkalaisen laujan Kenny Hollandin kanssa, joka on tullut tunnetuksi Vine nimisestä sovelluksesta. Emblem3 ei kuitenkaan ole ilmoittanut eroavansa tai lopettavansa musiikin tuottoa vaan he tahtoivat kokeilla omia asioitaan vähän aikaan. Emblem3:n uudesta musiikista ei ole tietoa, mutta fanit ovat spekuloineet koko alkuperäisen kolmikon yhteenpaluuta loppuvuodesta, sillä vinkkejä siihen on tullut sosiaalisessa mediassa.

Yhtye ilmoitti julkaisevansa levyn ja tekevänsä kiertueen vuonna 2016. Kaikki yhtyeen jäsenet ovat mukana yhtyeen palatessa.

Jäsenet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Emblem3 koostuu kolmesta jäsenestä; Wesley Trent Stromberg, (s. 6. joulukuuta 1993; laulu, rytmikitara) ja hänen nuorempi veljensä Keaton Robert Stromberg, (s. 16. heinäkuuta 1996; laulu, basso) ja Drew Michael Chadwick (laulu, soolokitara). Drew oli vuoden 2014 soolouralla, mutta yhtye palasi yhteen kesällä 2015 työstämään uutta levyä. Alkuperäisessä kokoonpanossa olivat mukana myös heidän ystävänsä Kyle Miner (saxofoni, koskettimet) ja Kenny Galbraith (rummut, bongorummut).

Diskografia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Studioalbumit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

EP:t[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Songs from the Couch, Vol. 1[1]

Singlet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • "Sunset Blvd" (2012)
  • "Chloe (You're the One I Want)" (2013)
  • "3000 Miles" (2013)

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]