El rostro de Analia

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

El Rostro de Analía eli suomeksi "Analían kasvot" on yhdysvaltalainen telenovela. Sen on tuottanut televisiokanava Telemundo. Telenovela aloitettiin vuonna 2008 ja se valmistui vuonna 2009.lähde? Telenovela sisältää 178 jaksoa.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Mariana Montiel (Gaby Espino) on nuori ja kaunis johtaja isänsä perustamassa lentoyhtiö ANGELSISSA. Hän on taitava ja järkevä työssään. Mariana on naimisissa Daniel Montielin (Martín Karpan) kanssa ja heillä on yhteinen lapsi Adriana (Daniela Nieves). Avioliitto ei ole kuitenkaan ruusuilla tanssimista, sillä Marianan miehellä Danielilla on suhde Marianan serkun Sara Andraden (Maritza Rodríguez) kanssa. Saran elämän ainoa tavoite on päästä serkkunsa lentoyhtiön johtoon. Hän haluaa rahaa ja valtaa, mutta jotta tämä suunnitelma onnistuu Sara tekee yhteistyötä mafia- ja huumejohtajan Ricky Montanan (Gabriel Porras) kanssa. Sara lupaa Montanalle sievoisen summan rahaa serkkunsa murhaamisesta. Tappajaksi valitaan Montanan rakastajatar ja tanssia Analía, joka oikeasti ei ole sitä, miltä näyttää (Analia on salainen poliisi, jonka ainoa tavoite on saada tuhotuksi Montana, sillä hän tappoi Analían rakastaman miehen). Analía suostuu Montanan antamaan tehtävään, mutta hänen aikomuksensa ei ole todellisuudessa tappaa Marianaa.

Kun murha päivä koittaa saa Mariana selville, että hänen miehellään Danielilla ja hänen serkullaan Saralla on suhde. Tämä kaikki tapahtuu juuri Marianan ja Danielin häiden vuosipäivänä. Mariana on suunniltaan ja illalla talossaan hän kertoo miehelleen tietävänsä asiasta. Daniel yrittää sovitella asian, mutta turhaan. Mariana lähtee itkien juhlista autolleen. Samaan aikaan myös Analía on valmistunut murhaan ja hyppää aseella uhaten Marianan autoon. Analía luulee hoitaneensa tehtävänsä, kunnes Mariana järkyttyen kahaa autolla ja auto suistuu alas kalliolta ja räjähtää.

Ensimmäisinä tapaturma paikalle saapuvat Tohtori Armando Rivera (Daniel Lugo) ja hänen assistenttinsa Roberto Picano (Jorge Consejo). He huomaavat paikalla yhden palaneen ruumiin, joka on elossa, muttei pysty puhumaan onnettomuuden ja tulen aiheuttamien vammojen takia. He rientävät Tohtori Riveran omaan laboratorioon ruumis ja palaneen auton lähellä löytyneen laukun kanssa. Laboratoriossa Tohtori ja hänen assistenttinsa puhdistavat ja käärivät ruumiin siteisiin, samalla ruumis vaipuu koomaan. Roberto katsoo tarkemmin palaneen auton lähellä löytämänsä laukun sisällön ja löytää kuvan ja kortin, jossa esiintyy Analía. Miehet luulevat saaneensa selville ruumiin identiteetin ja tekevät bioteknologian avulla ruumiille uuden ihon ja kasvot, löytämänsä aineiston perusteella. Ruumis ei ole kuitenkaan Analían, vaan Marianan.

Vuosia kuluu ja Mariana saa uuden ihon ja toiset "Analían" kasvot. Mariana on kuitenkin menettänyt muistinsa eikä näin ollen tiedä, miltä todellisuudessa hänen kasvonsa pitäisi näyttää. Eräänä päivänä, aivan sattumalta hän tapaa Danielin (aviomiehensä) ja lopulta tavattuuan he rakastuvat toisiinsa. Mutta rakkaus muuttuu, kun väliin tulee Sara, joka kaikin voimin haluaa Danielin itselleen. Lopulta myös Marianan muisti palaa, jolloin kaikki virheet ja petokset selvitetään toden teolla.

Juonipaljastukset päättyvät tähän.

Roolit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 Elizabeth Gutiérrez  … Analía (Ana Lucia) Moncada  
 Caby Espino  … Mariana Montiel  
 Martin Carpan  … Daniel Montiel  

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]