Drew Lynch

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Drew Lynch
Henkilötiedot
Syntynyt10. elokuuta 1991 (ikä 32)
Indiana
Kansalaisuus Yhdysvallat
Aiheesta muualla
Kotisivu

Andrew "Drew" Lynch (s. 10. elokuuta 1991) on stand-up-koomikko, joka tunnetaan osallistumisestaan America's Got Talentin kymmenennelle kaudelle, jossa hän sijoittui toiseksi. Lynchillä on änkytys, jonka aiheutti softball-pallon osuma kurkkuun, mikä vahingoitti hänen äänihuuliensa hermostoja. Hän osallistui ohjelmaan tarkoituksenaan tehdä negatiivisista asioista positiivisia stand-up-komiikan kautta.

America's Got Talent[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lynch koe-esiintyi America's Got Talent ohjelmaan vuonna 2015. Howie Mandel valitsi Lynchin suoraan puolivälieriin Radio City Music Halliin. Lynch osallistui sekä puolivälieriin että välierään ja sai tarpeeksi yleisöääniä, mikä vei hänet aina finaaliin asti. Lynch sijoittui lopulta toiseksi vatsastapuhuja Paul Zerdinin jälkeen.

YouTube-kanava[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lynchillä on oma YouTube-kanava, johon hän lataa videoita maanantaisin ja torstaisin.[1] Lynch lataa kanavalleen usein videoita avustajakoiransa Stellan kanssa. Hän kutsuu videoitaan Dog Vlogeiksi. Lynchin kanavalla on yli miljoona tilaajaa ja 90 miljoonaa katselukertaa.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Drew Lynch YouTube. Viitattu 23.6.2018.