Donna D’Errico

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Donna D'Errico, 2019

Donna D'Errico (s. 30. maaliskuuta 1968 Dothan, Alabama, Yhdysvallat) on yhdysvaltalainen malli ja näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten roolistaan Baywatchissa. Hän oli myös BattleBotsin juontaja ja hän on näytellyt muun muassa elokuvassa Candyman: Day of the Dead. Donna oli myös Playboyn Playmate of the Month syyskuussa 1995.

Donna D'Errico oli naimisissa hard rock -yhtye Mötley Crüen basistin Nikki Sixxin, kanssa. Heillä on tytär Frankie-Jean Sixx, vaikkakin he ovat kasvattaneet yhdessä myös kolme Nikkin lasta tämän aiemmasta suhteesta. 27. huhtikuuta 2006 Donna haki avioeroa. He ovat olleet aiemminkin erossa toisistaan mutta menneet kuitenkin yhteen uudestaan. Keväällä 2006 Sixx ja D'Errico kuitenkin erosivat, ja Mötley-rokkari ja D'Errico ovatkin oikeuden kautta jakaneet omaisuuttaan avioeron jälkeen.

Donna ja Nikki tapasivat toisensa Mötley-rumpali Tommy Leen järjestämillä sokkotreffeillä. Tommy Lee oli tuolloin kimpassa Baywatch-tähti Pamela Andersonin, joka on Donnan ystävä, kanssa. Nikki rakastui Donnaan ensisilmäyksellä, ja oli iloinen siitä että kerrankin hänellä oli joku joka rakasti ja välitti hänestä, ja jonka kanssa oli helppo puhua asioista. Vuonna 2001 Donna sai tietää olevansa raskaana, ja he alkoivat heti miettiä lapselle nimeä. Tytön nimeksi tuli Frankie-Jean sillä Nikkille oli annettu syntyessään nimi Frank, ja teini-iässään hän oli hylännyt tuon nimen joten hän tahtoi nyt 43-vuotiaana tuoda sen nimen takaisin. Nimi Jean on Donnan äidin nimi.

Sixx ja D'Errico harrastivat liittonsa aikana huumeita. Myös D'Erricon tuhlaileva elämäntyyli aiheutti ongelmia. Hiljattain Sixx sai tietää salattuja asioita ex-vaimonsa menneisyydestä. Donna D'Errico oli työskennellyt stripparina Teksasissa ja Las Vegasissa. Prostituutio ei myöskään ollut ex-vaimolle vieras asia. Eräässä haastattelussa Sixx kertoo järkyttyneensä asiasta, sillä hänellä ei ollut asiasta mitään aavistusta.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]