Combat Academy of Finland

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Combat Academy of Finland on vuonna 1993 perustettu taistelu-, itsepuolustus- ja kamppailulajien opettamiseen erikoistunut akatemia, jossa opetusta järjestetään harrastetasosta aina ammattilaisten maailmanmestaruuksiin asti.

Opetukseen on osallistunut perustamisesta lähtien kymmeniä tuhansia oppilaita yli kahdella tuhannella perus- ja jatkokurssilla. Kurssien lajivalikoiman ovat muodostaneet muun muassa kickboxing, thainyrkkeily, Krav Maga, ladythaiboxing, lukkopaini, kuntonyrkkeily, Wing Tsun, eskrima, brasilialainen jujutsu ja MMA-vapaaottelu.

Combat Academyn amatööri- ja ammattilaiskilpailijat ovat saavuttaneet vuosien aikana kamppailulajeissa yli 10 maailmanmestaruutta sekä reilut 50 MM-, EM-, PM- ja SM -mitalia tuloksekkaan ja ammattimaisen kilpailu- ja valmennustoiminnan ansiosta. Combat Academyn menestyksekkäitä kilpailijoita (EM-MM-PRO) ovat olleet mm. Petri Reima, Jomhod, Mia Eteläpelto, Heidi Björklund, Niko Korventaus.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä järjestöön, yhdistykseen tai ei-kaupalliseen organisaatioon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.