Caroline Costa

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Caroline Costa
Henkilötiedot
Syntynyt6. toukokuuta 1996
Ammatti Laulaja, TV-juontaja
Muusikko
Laulukielet ranska
Aktiivisena 2007 - nykyhetki
Tyylilajit Pop
Yhtyeet Pop System
Levy-yhtiöt EMI
Aiheesta muualla
www.carolinecosta.fr

Caroline Costa Subtil on ranskalainen laulaja ja TV-juontaja, tunnettu uramaailmassa nimellä Caroline Costa.

Uran alku ja Pop System[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Caroline Costa syntyi 1996 Ranskassa. Costan äiti Laurence on ranskalainen ja isälle Joaquim portugalilainen. Costa oli menestynyt nuorena. Vuonna 2007, hänet valittiin kuusijäseniseen nuorista koostuvaan pop ryhmään nimeltä Pop System (joskus Popsystem). Ryhmä oli osa ranskalaista lastensarjaa lapiap!, jota lähetettiin Canal J-kanavalla. Pop System oli suosittu vuosina 2007–2008. Yhtye julkaisi singlen "Laissez-nous dire", joka menestyi Ranskan singlelistalla sijalle 12. Ryhmässä oli viisi muuta jäsentä Costan lisäksi.

Sooloura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Costa aloitti soolouransa vuonna 2009. Hän teki dueton Abraham Mateon kanssa kappaleesta "Without You", jonka alkuperäinen esittäjä on espanjalainen näyttelijä ja pop laulaja Badfinger.

Costan ensimmäinen Ranskassa julkaistu single on hänen oma kappaleensa "Qui je suis", joka julkaistiin joulukuussa 2010. Julkaistu EP-levy sisältää kyseisen kappaleen ja instrumentaalisen version kappaleesta. Julkaisu sisältää myöski kappaleen "Mon secret" ja Costan oman sovituksen kappaleesta "Take A Bow"

Vuonna 2011 Costa julkaisi singlen "Je t'ai menti" duettona ruotsalaisen Ulrik Muntherin kanssa. Kappale on ranskankielinen versio Ulrik Muntherin tunnetusta kappaleesta "Kill For Lies". Single oli ennakkojulkaisu Costan studioalbumille, joka julkaistiin 5. maaliskuuta 2015.