Brighton Hove & Sussex Sixth Form College

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Brighton Hove & Sussex Sixth Form College
Perustettu 1975
Rehtori Christopher Thomson MA
Toimipaikat Brighton & Hove
Opiskelijamäärä n. 1660
Kotisivu http://www.bhasvic.ac.uk/

Brighton Hove & Sussex Sixth Form College (BHASVIC) on Brighton ja Hoven kaupungissa sijaitseva ammattikorkeakoulu 16-18-vuotiaille. Oppilaitos perustettiin vuonna 1975.

Brighton Hove & Sussex Sixth Form College koostuu kolmesta rakennuksesta, joista vanhin on päärakennus, missä on halli ja suuri kirjasto, Open Learning Centre (OLC). College House on erillinen rakennus, missä on luokkahuoneita, kielikeskus ja medianmuokkauskalusto. Uusin rakennus, Sports Centre, koostuu kahdesta luokkahuoneesta, liikuntahallista ja kahvilasta. Oppilaitokseen kuuluu myös joitakin pienempiä rakennuksia, kuten kanttiini ja ruokala, tilapäisiä luokkahuoneita sekä uusi Student Services Centre, mikä koostuu terveydenhuollon toimistosta ja oppilashuoltotiloista.

Vuonna 1914 rakennus määrättiin luovutettavaksi sotilassairaalaksi vähän oppikoulun avaamisen jälkeen. Ammattikorkeakoulussa on vielä nykyäänkin merkkejä sairaalasta.

Opiskelu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suurin osa ammattikorkeakoulun noin 1660 opiskelijasta suorittaa A-tason tutkintoa. Muut oppilaat ovat jakautuneet yksivuotisiin tutkintoihin, pääasiassa Vocational Intermediate level ja GCSE -ohjelmiin. Noin 60% opiskelijoista on Brighton & Hovesta ja yli 40 opiskelijaa Ison-Britannian ulkopuolelta. Vuonna 2008 noin 70% A-tason tutkinnon suorittaneista opiskelijoista jatkoi loppututkintoon yliopistossa tai aloitti erikoislinjan tutkinnon.

  • Vuonna 2006 97.4% läpäisi A-tason tutkinnon, josta 53.5% sai A:n tai B:n.
  • Vuonna 2008 98.9% läpäisi A-tason tutkinnon, josta 59.7% sai A:n tai B:n.

Brighton Hove & Sussex Sixth Form College sai johtotähti-aseman heinäkuussa 2008. Johtotähti on julkinen tunnustus jatkokoulutuspaikoille erinomaisuudesta ja innovaatiosta.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä koulutukseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.
Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.