Bob Hope (Emmerdale)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Bob Hope
Näyttelijä(t) Tony Audenshaw
Ensiesiintyminen 15. tammikuuta 2001 (FIN)
19. syyskuuta 2000 (UK)
Henkilötiedot
Ammatti baarimikko
Suhteet
Puoliso(t) Viv Windsor (2001-05, 2006-) UK
Clarissa Hope (1997-2000) (ex-vaimo) UK
Vonda Lockhart (1994) (ex-vaimo) UK
Darbara Hope (1988-91) (ex-vaimo) UK
Jean Hope (1982-84, 1986) (ex-vaimo) UK
Lapset Dawn Woods (tytär)
Jamie Hope (poika)
Josh Hope (poika)
Carly Hope (tytär)
Roxy Lockhart (tytär)
Lastenlapset TJ Woods


Robert "Bob" Reginald Hope on kuvitteellinen henkilö saippuasarja Emmerdalessa. Häntä esittää Tony Audenshaw.

Hahmon taustaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Bob saapui Emmerdaleen vuonna 2001 (Suomessa) kiertävänä alusvaate- ja sukkaedustajana. Viv Windsor ja Bob tunsivat heti välillään kemiaa ja päätyivät seurustelemaan. Bob muutti Vivin luo ja yritti ystävystyä Vivin tyttären Donnan kanssa. Hän kosi Viviä juovuspäissään, mutta pari meni silti naimisiin jo seuraavana päivänä.

Muutaman vuoden päästä Bob koki elämänsä järkytyksen kun hänen ystävänsä Terry Woods palasi matkoilta kihlautuneena Bobin tyttären Dawnin kanssa. Terryllä ja Dawnilla oli lähes 30 vuotta ikäeroa, ja Terry oli jopa Bobiakin vanhempi. Bob kuitenkin oli iloinen kuullessaan tulevansa isoisäksi. Viv ja Bob erosivat vuonna 2008 ja menivät uusiin naimisiin seuraavan vuoden huhtikuussa (Suomessa).

Vaimot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Bob on ollut naimisissa seitsemän kertaa viiden eri naisen kanssa. Hänen ensimmäinen vaimonsa oli Jean, jonka kanssa hän oli naimisissa kaksi kertaa. Heillä on kaksi lasta, Dawn Woods ja Jamie Hope.

Toinen vaimo oli nimeltään Barbara. Heilläkin on kaksi lasta, Josh ja Carly Hope. Bobin kolmas vaimo oli eksoottinen tanssija nimeltä Vonda Lockhart. He olivat naimisissa vain 24 tuntia ja sen jälkeen erosivat. Vonda oli tullut raskaaksi kertomatta Bobille, ja hänellä onkin tytär nimeltä Roxy Lockhart. Bob sai tietää tyttärestään vasta kun Viv otti yhteyttä Vondaan. Neljäs vaimo oli Clarissa. Myös heillä on kaksi lasta, Emma ja Oliver.

Bobin viides vaimo on Viv, jonka kanssa hän on nyt toista kertaa naimisissa. He menivät naimisiin ensimmäisen kerran vuonna 2001, erosivat vuonna 2008 (Suomessa) ja menivät toisen kerran naimisiin seuraavana vuonna. He odottavat kaksosia.

Kaksoset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kun Bob ja Viv menivät naimisiin toisen kerran, Viv halusi ehdottomasti myös lapsen Bobin kanssa, sillä Bobilla oli lapsi jokaisen edellisenkin vaimonsa kanssa. He olivat kuitenkin jo sen ikäisiä, että heille ei annettu paljon toivoa. Kun kylän lääkäri Adam Forsythe kertoi Viville tällä olevan vaihdevuodet, he alkoivat ajatella muita vaihtoehtoja lasten hankkimiseen. Viv jopa pyysi tytärtään Donnaa olemaan sijaissynnyttäjä hänen ja Bobin lapselle. Aluksi Donna kieltäytyi, mutta Viv ja Donna tekivät Bobin tietämättä sopimuksen, että Viv maksaisi käsirahan Donnan ja Marlonin uuteen taloon jos Donna puolestaan suostuisi sijaissynnyttäjäksi.

Dawnin hautajaispäivänä Viv voi huonosti eikä kyennyt osallistumaan hautajaisiin. Bob luuli Vivin huonovointisuuden johtuvan alkoholista, mutta Bobin jo lähdettyä hautajaisiin Viv tuupertui ja Donna vei hänet sairaalaan jossa Viv sai kuulla olevansa raskaana.

Dawnin kuolemasta järkyttyneenä Bob sanoi useaan otteeseen, ettei halua enää yhtään enempää lapsia. Viv päätti olla kertomatta Bobille raskaudestaan, ja varasi ajan klinikalle raskaudenkeskeytykseen. Bob sai kuitenkin kuulla mistä Vivin huonovointisuus oli johtunut, ja riensi klinikalle jossa he keskustelivat asiasta ja päätyivät pitämään lapsen. Kun Vivillä oli aika ultraäänitutkimukseen, he saivat tietää lapsia tulevankin kaksi.