Anjunabeats

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Anjunabeats on tranceen keskittyvä brittiläinen levy-yhtiö.

Historia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jono Grant ja Paavo Siljamäki perustivat Anjunabeatsin kesällä 1999. He olivat jo aiemmin toimineet tahoillaan tuottajina, mutta päättivät yhdistää voimansa tavattuaan toisensa Westminster Universityssä. Tuloksena oli label, joka julkaisee nostattelevaa, progressiivista trance-musiikkia. Anjunabeatsin ensijulkaisu oli Anjunabeats Volume One, vuonna 2000. Levy sai mahtavan vastaanoton klubi-skenessä ja vakuutti myös konkarit, muun muassa Paul Oakenfoldin ja Paul van Dykin.

Grant ja Siljamäki ryhtyivät hieman myöhemmin yhteistyöhön Tony McGuinnessin kanssa. Tämä kolmikko muodosti Above & Beyondin. Above & Beyondin lisäksi kolmikko vaikuttaa mm. seuraavissa kokoonpanoissa: Aalto, Free State, Jono Grant, Nitromethane, Oceanlab, P.O.S ja Tranquility Base.

Nykyisyys ja tulevaisuus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Anjunabeatsin label on kasvanut kiivasta tahtia, ja se on vuosien mittaan haalinut merkkinsä alle useita maineikkaita artisteja ja kokoonpanoja ympäri maailman, muun muassa Suomesta, Ruotsista ja tietysti labelin kotipaikasta Iso-Britanniasta.

Lista artisteista[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vuoden 2006 syksyllä Anjunabeats aloitti suuren Worldwide-kiertueen ja julkaisi Super8, Dj Tabin ja Mark Pledgerin miksaaman Anjunabeats Worldwide 01-levyn. Anjunabeatsilta on myös tullut jo kahdeksan Volume-sarjan levyä, Volume One, Two, Three, Four, "Five" ja "Six", "7" sekä "8". Anjunabeatsilla on myös Anjunadeep-Sisarlabel. Anjunadeep-kokoelmia ovat "Anjunadeep:01" ja "Anjunadeep:02"

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä yritykseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.