Aihe sivulla Wikipedia:Väärinkäyttösuodatin/Virheet

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
37.33.196.78 (keskustelumuokkaukset)

Nyt tämä "Hymiöt ja huumorikieli" -väärinkäyttösuodatin alkaa mennä aivan liian pitkälle IP-muokkaajien holhoamisessa. {{ping|Zache}} Tuota suodatinta on aivan pakko muuttaa niin, että se sallii IP-muokkaajien lisätä sanoja Es-duuri ja es-molli, missä tahansa taivutusmuodossa. Ei voi olla niin, että musiikkiin perehtynyt IP-muokkaaja ei saa tallennettua muokkaustaan sen takia, koska jotkut koululaiset käyttävät väärin sen määrätyn sävelen nimeä. Ensisijaisesti "es" on sävelen nimi (alennettu E).

Zache (keskustelumuokkaukset)

Mjoh, katson mitä tuolle voisi tehdä. Noin tilastollisesti muuten suodattimen osumatarkkuus on noin yli 95% eli kun selasin logeja niin sivulla jossa on 50 suodattimeen osunutta muokkausta oli yksi tai kaksi virheellistä osumaa. Ensimmäiset ES-jonnet tuli neljännellä sivulla.

Mutta joo, muistaakseni silloin kun tein suodattimen niin tavoite oli, että virheellisten määrä olisi 1%, niin tuo nykyinen 2-5% on tarpeettoman korkea, niin sitä voisi taas säätää. Todennäköisesti virheellisten osuus on kasvanut siksi, että nykyään sotkemista on vähemmän.

Vastaa aiheeseen ”es-molli”