Aihe sivulla Wikipedia:Väärinkäyttösuodatin/Virheet

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
NesteCorp (keskustelumuokkaukset)

Julkaisua ei jostain syystä hyväksytä. Sivulta yritettiin poistaa vanhentunutta tietoa yrityksestä. Monessa kohtaa esimerkiksi jo lakkautettuja toimialoja, myös yhtiön nimi oli virheellisesti kirjoitettu Neste Oil. Tekstiin lisättiin tietoa uusiutuvista polttoaineesta sekä tehtiin uusi alaotsikko Neste Rallysta.

Zache (keskustelumuokkaukset)

Kopioin väärinkäyttösuodattimeen takertuneen version artikkeliin ja oikeastaan siinä ei tainnut olla mitään muuta kuin, että tuore käyttäjä yritti poistaa suuren määrän tekstiä ja rekisteröityneet käyttäjätunnukset pääsevät noista suodattimista ohi automaattisesti kun muokkauksia on jonkun verran tehtynä.

Muutamia huomioita itse muokkauksista. Wikipediaa ei voi käyttää lähteenä itselleen joten niille lähteille pitäisi etsiä korvaavat lähteet. Toinen on, että jos käytät Nesteen tiedotusmateriaalia lähteenä, niin niitä voi käyttää pelkästään neutraalien faktaluonteisten asioiden lähteistämiseen, mutta ei mihinkään mikä vaatii tulkintaa. Esimerkiksi niillä ei voi lähteistää mitään jossa kerrotaan jonkin olevan suurin, paras jne. En sen kummemmin katsonut, että oliko tuon tyyppisiä asioita lähteistetty niillä, mutta mainitsin asian, koska se on hyvä tiedostaa.

Vastaa aiheeseen ”Neste sivujen muokkaus”