Aihe sivulla Wikipedia:Väärinkäyttösuodatin/Virheet

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
87.100.217.51 (keskustelumuokkaukset)

/* Mykeneläisen kulttuurin tuho, pimeän kauden alku */ Muokkaus on asiallinen! Tekstin siirtoa toiseen artikkeliin. Poistettu teksti on joka tapauksessa artikkelissa Mykeneläisen kulttuurin tuho

Zache (keskustelumuokkaukset)

Hei, kiitos ilmoituksesta. Tein yrittämäsi muutoksen artikkeliin. Tuosta miksi väärinkäyttösuodatin laukesi virheellisesti, niin on hyvin vaikea ohjelmallisesti tunnistaa sitä milloin joku asiallisesti poistaa artikkelista suuren määrän tekstiä ja milloin ei joten suodattimet perustuvat tuossa tapauksessa siihen, että katsotaan onko käyttäjällä ennestään muokkauksia joita IP-muokkaajalla ei ole JA sitä onko wikikoodissa virheitä joita tuossa oli myös liittyen keskeneräiseen tekstin siirtoon.

Käytännössä helppoja tapoja kiertää suodatin tuollaisissa tapauksissa on luoda tunnus ja muokata sillä. Käytännössä suodattimet reagoivat ainoastaan IP-muokkaajien ja aisan tuoreiden tunnusten muokkauksiin. Aivan tuore tarkoittaa tässä tunnusta jonka ikä on alle tunnin tai sillä on noin alle 10 muokkausta tai sitten pyytää jotakuta muuta tekemään tuon kaltaiset muutokset esim tällä sivulla.

109.240.121.85 (keskustelumuokkaukset)

tuotaa....tämä menee ylihuomiseen.

Vastaa aiheeseen ”Kreikan pimeät vuosisadat”