Aihe sivulla Wikipedia:Väärinkäyttösuodatin/Virheet

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Stora Kogha (keskustelumuokkaukset)

Tämän Kotimaisten kielten keskuksen tekemän listan mukaan Hartolan ruotsinkielinen nimi on vieläkin Gustav Adolfs. Listassa vanhentuneita paikannimiä on merkitty. Nimeä Gustav Adolfs ei ole merkitty. Ruotsinkielinen nimi Gustav Adolfs om vielä voimassa. http://kaino.kotus.fi/svenskaortnamn/?a=abc&b=G&pos=100

Jostakin syystä muutokseni tästä asiasta ei hyväksynyt ja en voi muuttaa tätä uudestaan. Ruotsinkielisen Wikipedia-artikkelin nimi on myös juuri Gustav Adolfs. Voiko joku auttaa minua?

Zache (keskustelumuokkaukset)

Kiitos ilmoituksesta ja pahoittelen virhettä. Tuossa kävi siten, että tuo suodatin tarkistaa aivan uusien käyttäjien ja sisäänkirjautumattomien käyttäjien kohdalla sen, että löytyykö paikannimeä nimeä jo Wikidatasta. Mikäli ei löydy, niin se estää muokkauksen. Tämä on sitä varten, että se vähentää huumorimuokkausten lukumäärää.

Ainoa vain, että tarkistuskoodissani oli virhe eikä se osannut oikein hakea muunkielisiä nimiä joten vaikka nimi löytyi Wikidasta, niin se esti muokkauksen. Lisäsin nimen artikkeliin ja korjasin tuon bugin.

Vastaa aiheeseen ”Hartola”