Aihe sivulla Wikipedia:Väärinkäyttösuodatin/Virheet

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Yhteenveto käyttäjältä Pxos

Asian käsittely on päättynyt.

91.152.53.65 (keskustelumuokkaukset)

Ei tosiaan toiminut toi ikä systeemi kun alunperin kopioin koodin elävältä henkilöltä. Nyt valittaa kun yritän vaihtaa sitä oikeaan koodiin. Väärällä koodilla antoi iäksi 123 vuotta, eikä näyttänyt kuolin aikaa laisinkaan.

Zache (keskustelumuokkaukset)
Zache (keskustelumuokkaukset)

Noista eilen 16.30 tehdyistä muokkauksista jotka suodatin esti, niin se oli (ohjelmointi)virhe jossain muualla kuin itse suodatinsäännössä. Eli sääntö laukesi tuntemattomasta syystä ja logiin ei ollut kirjautunut kuin osa suodattimen käyttämistä muuttujista. Tuo logiin kirjautuneiden muuttujien puuttuminen ei ole erityisen harvinaista, mutta suodattimen ei olisi pitänyt laueta niiden muuttujien perusteella jotka kirjautuivat eikä se myöskään laukea kun suodatinta testaa yritettyyn muutokseen.

Periaatteessa pystyn päättelemään mitä tietoja on jäänyt tulematta väärinkäyttösuodattimelle jotta suodatin laukeaisi, mutta koska en näe sitä mistään ja noin ei pitäisi käydä, niin teen asiasta tiketin.

Zache (keskustelumuokkaukset)

Itseasiassa se selvisi miksi suodatin laukesi. Eli kyseessä oli taas rikkinäinen wikikoodi joka rikkoi tieolaatikon: Täsmällisesti teksti "[[Nürnberg]" josta puuttui yksi lopettava kulmasulje. Ehkä tähän voisi pistää ennen muokkauksen kieltoa ilmoituksen joka neuvoo tarkistamaan muokkauksen esikatselulla ja sitten vasta tallentamaan sen.