91 Days

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
91 Days
91 Days Poster.jpg
Genre toiminta, draama
TV-anime
Ohjaaja Hiro Kaburagi
Studio Shuka
Lähetyskanavat Crunchyroll, Funimation
Alkuperäinen lähetyskierros 9. kesäkuuta 2016 – 9. lokakuuta 2016
Jaksojen määrä 12

91 Days on animesarja, jonka tapahtumat sijoittuvat Yhdysvaltoihin vuosina 1920–1933. Tuolloin Yhdysvalloissa vallitsi kieltolaki, joten alkoholia salakuljetettiin sekä myytiin pimeillä markkinoilla eri mafiatahojen toimesta.

Sarjan protagonistina on nuori mies, jonka nimi on Angelo Lagusa. Paikallinen mafia murhasi hänen perheensä, kun hän oli vielä lapsi. Angelo selviytyi mafian murhayrityksestä piiloutumalla kaappiin, jonka raoista hän näki, kun hänen vanhempansa sekä pikkuveljensä murhattiin.

Murhayöstä seitsemän vuotta myöhemmin Angelo saa kirjeen tuntemattomalta lähettäjältä. Siinä kerrotaan kaikkien niiden mafian jäsenten nimet, jotka olivat osallisena hänen perheensä murhassa. Tämän takia Angelo päättää lähteä kaupunkiin, jossa hän soluttautuu mafian joukkoihin väärää henkilöllisyyttä käyttäen ja aloittaa mafian jäsenien murhaamisen yksi kerrallaan.

Angelon vaikeutena on, että hänen pitää murhata mafian jäsenet paljastamatta oikeaa henkilöllisyyttään. Kostoa kuitenkin edesauttaa se, että meneillään on kahden eri mafialiittoutuman valtataistelu.[1][2]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. ”91 Days”. en-US
  2. 91 Days on Crunchyroll! Crunchyroll. Viitattu 19.10.2016.