Tiedosto:Grodno Region Drama Theatre 2.jpg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Grodno_Region_Drama_Theatre_2.jpg(696 × 556 kuvapistettä, 60 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Kuvaus

Hrodnan alueen draamateatteri (valkoven. Гродзенскі абласны драматычны тэатр, ven. Гродненский областной драматический театр) on vuosina 1977–1984 rakennettu Hrodnan alueen maakuntateatteri osoitteessa Ul. Mostovaja 35, Hrodna, Valko-Venäjä. Neuvostomodernismia edustavan teatterirakennuksen pääarkkitehteina olivat Gennadi Matšulski ja A. Parkhuta, pääsisäänkäynnin veistoksen teki kuvanveistäjä Leonid Zilber. (lähteet: http://wiki.azw.at/sovietmodernism_database/home.php?il=499&l=deu&findall=&function=&land=Belarus&act=print ja http://drama.grodno.by/index.php?page=2)
Tekijänoikeuksien haltija: Arkkitehdit Gennadi Matšulski ja A. Parkhuta, sekä kuvanveistäjä Leonid Zilber, valokuva: Original Commons User:Paju (username might be nowadays something else, i.e. technically renamed without his/her permission). Fiwikiin ladattu oli julkaistu Commonsissa cc-by-3.0 -lisenssillä.
Huom. Kuva esittää Valko-Venäjän tekijänoikeuslain mukaista, teoksen suunnitelleiden arkkitehtien elinaikana ja 50 vuotta heidän kuolemansa jälkeen suojattua teosta. Rakennusta tai muistomerkkiä esittävän valokuvan käyttö on sallittua Valko-Venäjän vuoden 1996 tekijänoikeuslain (venäjäksi) 19 artiklan mukaisella sitaattioikeudella rajoitetussa määrin mm. tieteellisessä, informatiivisessa tai arvostelevassa tarkoituksessa teoksen tunnistetiedot säilyttäen. Tätä kuvaa ei saa käyttää muihin tarkoituksiin, sen käyttö ei ole vapaata, etkä sitä ei tule siirtää Commonsiin.
In English: Note please: Do not load this to Commons as this is photo of an building (constructed 1977–1984) or other artwork which does not have Freedom of Panorama. Such photos should not be in Commons as they are not free to use.

Lähde Commonsin Cc-sa-3.0 kuva [1]
Päiväys some years ago (date was available in Commons) reloaded to fiwiki 9.9.2015 due to removal of file from Commons
Tekijä(t)

Original Commons User:Paju Note, this username might have be altered without user's permission)

Käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Valokuvan käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Creative Commons -lisenssi
Creative Commons Nimeä
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä 3.0 Ei sovitettu -lisenssillä. Lyhyesti: Saat levittää ja muokata teosta niin kauan kun mainitset teoksen käytön yhteydessä teoksen tekijän/tekijät tai lisensoijan/lisensoijat. Virallinen lisenssi.
CC BY 3.0

Nimeä 3.0 Ei sovitettu http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen10. syyskuuta 2015 kello 04.48Pienoiskuva 10. syyskuuta 2015 kello 04.48 tallennetusta versiosta696 × 556 (60 KiB)Paju (keskustelu | muokkaukset){{Tiedoston tiedot | Kuvaus = Hrodnan alueen draamateatteri (valkoven. Гродзенскі абласны драматычны тэатр, ven. Гродненский областной драматический театр) on vuosina 1977..1984 rake...

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa: