Rose McIver

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Rose McIver
Syntymäaika 20. lokakuuta 1987 (ikä 27)
Aktiivisena 1993–
Muut nimet Rose Mciver
Ammatti näyttelijä
Merkittävät roolit Valerie
(Johnny Kapahala: Back on Board)
Summer Landsdown
(Power Rangers: RPM)
Aiheesta muualla
IMDb

Rose McIver (s. 20. lokakuuta 1987) on uusiseelantilainen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten Summer Landsdownin roolista televisiosarjassa Power Rangers: RPM, sekä Valerien roolista elokuvassa Johnny Kapahala: Back on Board.

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

McIver aloitti näyttelemisen jo 2-vuotiaana, jolloin hän esiintyi mainoksissa aina 4-vuotiaaksi saakka.[1] Sittemmin noin 6-vuotiaasta asti McIver esiintyi elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hän näytteli uransa alussa televisioelokuvissa, kuten Hercules ja Amatsoni, Hercules ja kuoleman valtakunta, sekä Murha Greenwichissä. Hänellä oli myös vierailevia rooleja Herculesissa ja Xenassa.

McIver esitti pääosaa 13-osaisessa seikkailu-fantasiasarjassa Maddigan's Quest, sekä Disneyn tuottamassa elokuvassa Johnny Kapahala: Back on Board vuonna 2007. Kaksi vuotta myöhemmin hän sai toisen roolinsa Disneyn tuotannosta, kun McIver esitti Summer Landsdownia, Keltaista Rangeria televisiosarjassa Power Rangers: RPM. Vuonna 2013 McIver liitettiin amerikkalaiseen draamasarjaan nimeltään Olipa kerran, jossa hän näyttelee Helinä-keijua.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. rosemciver.com Viitattu 6.6.2009 (englanniksi)
Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.