PlayStation Home

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
PlayStation Home
Ps3 playstationhome logo.jpg
Kehittäjä

SCE London Studio

SCE Studio Cambridge
Julkaisija Sony
Julkaisupäivä 11. joulukuuta 2008
Lajityyppi Simulaatio
Pelimuoto Yksinpeli
Moninpeli
Alusta PlayStation 3
Jakelualusta Kiintolevy
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

PlayStation Home (Home™) on Sonyn kehittämä yhteisöpohjainen palvelu PlayStation 3 -pelikonsolille. Se on osa PlayStation Networkia. Palvelun julkinen betatestaus on alkanut 11. joulukuuta 2008 eli se on vapaassa testikäytössä.

PlayStation Homen avulla käyttäjä voi luoda pelikonsolilleen avatarin eli virtuaalihahmon. Hahmon mukana tulee oma huone, jota voi sisustaa erilaisista saavutuksista saaduilla esineillä. Käyttäjät voivat puolestaan keskustella ja kiertää palvelun virtuaalimaailmoja keskenään.

Palvelusta voi suoraan siirtyä peleihin, joka mahdollistaa turnausten ja muiden tapahtumien järjestämisen ystävien kanssa helpommin.

Tulevaisuudessa palvelua aiotaan myös laajentaa. Tällöin avatareiden vaatevalikoima laajenee ja he voivat ottaa lemmikkejä ja erilaisia esineitä hahmolleen, kertoi Sony E3-haastattelussa.lähde?

Palvelu esiteltiin Game Developers Conferencessa 7. maaliskuuta 2007. Se on ilmainen ja sen asennuspaketin pitäisi olla alle puolen gigatavun kokoinen. Home tulee ladattavaksi PlayStation 3:n käyttöjärjestelmäpäivityksen mukana.

Vuoden 2007 E3-pelitapahtumassa Homesta kerrottiin paljon lisätietoa. Vaatevalikoimasta tulee runsas ja palvelun sisäisiin televisioihin voi pistää pyörimään minkä tahansa videon tai pelin, jonka muut näkevät.

PlayStation Homessa on myös paljon maksullista sisältöä. Käyttäjä voi vierailla Shopping Centren eri kaupoissa joissa on myynnissä vaatteita ja huonekaluja, jota voi käyttää.lähde?

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä tietotekniikkaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.