Nintendo Wi-Fi Connection

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Nintendo Wi-Fi Conncetionin logo

Nintendo Wi-Fi Connection on Nintendon kehittämä ja ylläpitämä verkkopalvelu, jonka avulla voi pelata ilmaiseksi Nintendo DS:n ja Wiin pelejä Internetin kautta. Kummatkin pelilaitteista voi yhdistää palveluun Wi-Fi:n kautta, mutta Wiillä voi ottaa yhteyden myös Ethernetin kautta.

Palvelu julkaistiin marraskuussa 2005 pelien Mario Kart DS:n ja Tony Hawk's American Sk8teland julkaisun yhteydessä.

Historia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Palvelu julkaistiin Pohjois-Amerikassa 14. marraskuuta 2005 Mario Kart DS:n ja Tony Hawk's American Sk8landin julkaisun yhteydessä; Australiassa 17. marraskuuta 2005 Mario Kart DS:n julkaisun yhteydessä; Isossa-Britanniassa 18. marraskuuta 2005 Tony Hawk's American Sk8landin julkaisun yhteydessä; Euroopassa 21. marraskuuta 2005 Mario Kart DS:n ja Tony Hawk's American Sk8landin julkaisun yhteydessä; ja Japanissa 23. marraskuuta 2005 Animal Crossing: Wild Worldin julkaisun yhteydessä. Nintendon mukaan 28. elokuuta 2006 mennessä yli 2 miljoonaa eri käyttäjää on ottanut yli 70 miljoonaa kertaa yhteyttä palveluun.[1]

Nintendo Wi-Fi -pelit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pokemon white 2

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. AT 2 MILLION STRONG, NINTENDO'S WIRELESS GAMING COMMUNITY GROWS LARGER THAN 15 U.S. STATES press.nintendo.com (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]