MotoGP 13

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
MotoGP 13
Kehittäjä Milestone S.r.l.
Julkaisija Milestone S.r.l.
Jakelija Steam, PlayStation Now ja PlayStation Store
Pelisarja MotoGP
Julkaistu 21. kesäkuuta 2013
Lajityyppi ajopeli
Pelimuoto yksinpeli, moninpeli
Ikäluokitus ESRB: Kaikenikäisille
PEGI 3
Alusta Microsoft Windows, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita
Jakelumuoto Digitaalinen jakelu
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

MotoGP 13 on vuonna 2013 julkaistu ratamoottoripyöräaiheinen -videopeli, joka perustuu MotoGP kauteen 2013. Pelin kehitti ja julkaisi Milestone ja se julkaistiin PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja Microsoft Windowsille. Pelin kansikuvassa esiintyvät Cal Crutchlow, Jorge Lorenzo ja Valentino Rossi.

Milestone palasi takaisin MotoGP -pelien pariin tehtyään edellisen kerran MotoGP '08.

Pelattavuus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelissä on mahdollista ajaa neljä erilaista pelitilaa, yksittäisiä kilpailuja, maailmanmestaruuskausi, uratila ja aikaa vastaan. Yksittäisissä kilpailuissa on mahdollista valita haluamansa tavan pelata, joko kokonainen kisaviikonloppu, tai pelkästään kilpailu. Maailmanmestaruuskaudella pelaava voi valita haluamansa luokan MotoGP, moto 2 ja moto 3 sarjojen väliltä ja ajaa haluamallaan kuljettajalla kauden läpi. Uratilassa sen sijaan pelaaja aloittaa uransa moto 3:sta ja yrittää ajosuorituksillaan nousta luokan mestariksi ja päästä lopulta ajamaan MotoGP:hen. Matkalla on tarkoitus kehittää pyörää ja toteuttaa annettuja tehtäviä. Aikaa vastaan ajo on pelkästään rataennätyksien parantamista, pelaaja voi kilpailla omaa aikaansa vastaan ja halutessaan nähdä, kuinka hän sijoittuu maailmantilastossa muiden pelaajien kanssa.

Lisäosat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Peliin tuli myöhemmin heinäkuussa ladattavana lisäosana Moto 2 ja Moto 3 luokat.[1] Marraskuussa julkaistiin toinen lisäosa Champions, jossa on menneitä kuljettajia eri vuosilta, kuten Mick Doohan, Max Biaggi, Loris Capirossi, Tohru Ukawa ja Kevin Schwantz.[2]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Milestone releases free Moto2 & Moto3 DLC for MotoGP '13 teamvvv.com 3.7.2013 Viitattu 14.6.2017 (englanniksi)
  2. MotoGP '13 Champions DLC adds 14 legendary riders teamvvv.com 8.11.2013 Viitattu 14.6.2017 (englanniksi)