Luettelo televisiosarjan Xena jaksoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo Xena-televisiosarjan jaksoista. Ohjelma alkoi Yhdysvalloissa 4. syyskuuta 1995 ja päättyi 18. kesäkuuta 2001.


Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

1. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi
1. 4. syyskuuta 1995 Menneisyyden kirot Sins of Past
2. 11. syyskuuta 1995 Sotavaunut Chariots of War
3. 18. syyskuuta 1995 Taikakuja Dreamworker
4. 25. syyskuuta 1995 Toiveiden kehto Cradle of Hope
5. 2. lokakuuta 1995 Tiet erkanevat The Path Not Taken
6. 16. lokakuuta 1995 Tilinteon hetki The Reckoning
7. 30. lokakuuta 1995 Titaanit The Titans
8. 6. marraskuuta 1995 Prometeus Prometheus
9. 13. marraskuuta 1995 Tuonelan lähettiläs Death In Chains
10. 20. marraskuuta 1995 Amatsonit Hooves and Harlots
11. 8. tammikuuta 1996 Musta Susi The Black Wolf
12. 15. tammikuuta 1996 Lahjahevonen Beware of Greeks Bearing Gifts
13. 22. tammikuuta 1996 Runonlaulajat Athens City Academy of the Performing Bards
14. 29. tammikuuta 1996 Kourallinen dinaareita A Fistful of Dinars
15. 5. helmikuuta 1996 Soturi ja prinsessa Warrior...Princess
16. 12. helmikuuta 1996 Paratiisin portilla Mortal Beloved
17. 19. helmikuuta 1996 Kuninkaalliset varkaat The Royal Couple of Thieves
18. 4. maaliskuuta 1996 Tuhlaajatyttö The Prodigal
19. 22. huhtikuuta 1996 Uhrilahja Altared States
20. 29. huhtikuuta 1996 Lujat siteet Ties That Bind
21. 6. toukokuuta 1996 Haavoittunut soturi The Greater Good
22. 13. toukokuuta 1996 Callisto Callisto
23. 6. kesäkuuta 1996 Rautanaamio Death Mask
24. 29. kesäkuuta 1996 Löytyykö tohtoria Is There a Doctor in the House?

2. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi
1. 30. syyskuuta 1996 Sotaorpo Orphan of War
2. 7. lokakuuta 1996 Unohtunut menneisyys Remember Nothing
3. 14. lokakuuta 1996 Kostonhaluinen jättiläinen Giant Killer
4. 21. lokakuuta 1996 Bacchuksen tytöt Girls Just Wanna Have Fun
5. 28. lokakuuta 1996 Calliston paluu The Return of Callisto
6. 4. marraskuuta 1996 Soturi, prinsessa, kulkuri Warrior...Princess...Tramp
7. 11. marraskuuta 1996 Vaihdokas Inmate Stranger
8. 18. marraskuuta 1996 Kymmenen pientä sotalordia Ten Little Warlords
9. 9. joulukuuta 1996 Talvipäivän juhla A Solstice Carol
10. 13. tammikuuta 1997 Xenan seikkailut Xena Scrolls
11. 20. tammikuuta 1997 Miss Maailma Here She Comes...Miss Amphipolis
12. 27. tammikuuta 1997 Se on kohtalosi Destiny
13. 3. helmikuuta 1997 Jumalten ruoka The Quest
14. 10. helmikuuta 1997 Paha vastaan paha A Necessary Evil
15. 17. helmikuuta 1997 Ihan tavallinen päivä A Day in the Life
16. 24. helmikuuta 1997 Hänelle kellot soivat For Him the Bell Tolls
17. 7. huhtikuuta 1997 Teloitus The Execution
18. 14. huhtikuuta 1997 Sokea luottamus Blind Faith
19. 21. huhtikuuta 1997 Odysseus Ulysses
20. 28. huhtikuuta 1997 Hinta The Price
21. 5. toukokuuta 1997 Ikuinen merenkulkija Lost Mariner
22. 12. toukokuuta 1997 Cupidon kaaret A Comedy of Eros

3. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi
1. 29. syyskuuta 1997 Raivottaret The Furies
2. 6. lokakuuta 1997 Huominen ei koskaan tule Been There, Done That
3. 13. lokakuuta 1997 Likainen puolitusina The Dirty Half Dozen
4. 20. lokakuuta 1997 Uhrialttari The Deliverer
5. 27. lokakuuta 1997 Pimeyden lapsi Gabrille´s Hope
6. 3. marraskuuta 1997 Vihreän lohikäärmeen salaisuus 1/2 The Debt, Part 1
7. 10. marraskuuta 1997 Vihreän lohikäärmeen salaisuus 2/2 The Debt, Part 2
8. 17. marraskuuta 1997 Kaksoset The King of Assassins
9. 12. tammikuuta 1998 Soturi, papitar, kulkuri Warrior...Priestess...Tramp
10. 19. tammikuuta 1998 Kynän mahti The Quill Is Mightier...
11. 26. tammikuuta 1998 Äidin vaisto Maternal Instincts
12. 2. helmikuuta 1998 Illuusioita The Biter Suite
13. 9. helmikuuta 1998 Unien soturi One Against An Army
14. 16. helmikuuta 1998 Anteeksianto Forgiven
15. 23. helmikuuta 1998 Voittaja korjaa potin King Con
16. 3. maaliskuuta 1998 Kerran Roomassa When In Rome...
17. 9. maaliskuuta 1998 Muistojen temppelissä Forget Me Not
18. 13. huhtikuuta 1998 Noidutut Fins, Femmes and Gems
19. 20. huhtikuuta 1998 Hyökyaalto Tsunami
20. 27. huhtikuuta 1998 Kadonnut patsas Vanishing Act
21. 4. toukokuuta 1998 Uhri 1/2 Sacrifice, Part 1
22. 11. toukokuuta 1998 Uhri 2/2 Sacrifice, Part 2

4. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi
1. 28. syyskuuta 1998 Henkien seikkailut 1/2 Adventures in the Sin Trade, Part 1
2. 5. lokakuuta 1998 Henkien seikkailut 2/2 Adventures in the Sin Trade, Part 2
3. 12. lokakuuta 1998 Viimeinen syleily A Family Affair
4. 19. lokakuuta 1998 Mikä pahan tappaisi? In Sickness and In Hell
5. 26. lokakuuta 1998 Suuri päivä A Good Day
6. 2. marraskuuta 1998 Tanssiva kylä A Tale of Two Muses
7. 9. marraskuuta 1998 Kahleissa Locked Up and Tied Down
8. 16. marraskuuta 1998 Ristiretkeilijä Crusader
9. 4. tammikuuta 1999 Taistelun toisinto Past Imperfect
10. 11. tammikuuta 1999 Kuningaskunnan avain Key to the Kingdom
11. 18. tammikuuta 1999 Pomiran tytär Daughter of Pomira
12. 25. tammikuuta 1999 Tuhkimotarinoita If the Shoe Fits
13. 1. helmikuuta 1999 Polku rauhaan Paradise Found
14. 8. helmikuuta 1999 Jumalolento Devi
15. 15. helmikuuta 1999 Karman tunnelit Between the Lines
16. 22. helmikuuta 1999 Elämän polku The Way
17. 1. maaliskuuta 1999 Pelin henki The Play's The Thing
18. 19. huhtikuuta 1999 Käännynnäinen The Convert
19. 26. huhtikuuta 1999 Yksi joukostamme Takes One to Know One
20. 3. toukokuuta 1999 Rauhan sopimus Endgame
21. 10. toukokuuta 1999 Ristiinnaulitut The Ides of March
22. 17. toukokuuta 1999 Kaikuja menneisyydestä Deja Vu All Over Again

5. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi
1. 27. syyskuuta 1999 Suojelusenkeli Fallen Angel
2. 4. lokakuuta 1999 Chakrami Chakram
3. 11. lokakuuta 1999 Vallanperijä Succession
4. 18. lokakuuta 1999 Järkyttävä uutinen Animal Attraction
5. 1. marraskuuta 1999 Luuranko vastaan luuranko Them Bones, Them Bones
6. 8. marraskuuta 1999 Ruutia ja räiskettä Purity
7. 15. marraskuuta 1999 Pahat henget Back in the Bottle
8. 22. marraskuuta 1999 Sielujen taikaa Little Problems
9. 10. tammikuuta 2000 Totuuden jyvät Seeds of Faith
10. 17. tammikuuta 2000 Sydänten tahtiin Lyre, Lyre, Hearts on Fire
11. 24. tammikuuta 2000 Miniatyyriversiot Punch Lines
12. 31. tammikuuta 2000 Jumalan viha ja pelko God Fearing Child
13. 7. helmikuuta 2000 Xena ja Eve Eternal Bonds
14. 14. helmikuuta 2000 Taistelu vapaudesta Amphipolis Under Siege
15. 21. helmikuuta 2000 Vedenalainen seikkailu Married with Fishsticks
16. 13. maaliskuuta 2000 Amatsoniprinsessa Life Blood
17. 20. maaliskuuta 2000 Hengenheimolaiset Kindred Spirits
18. 17. huhtikuuta 2000 Antonius ja Kleopatra Antony and Cleopatra
19. 24. huhtikuuta 2000 Kuoleman kyyneleet Looking Death in the Eye
20. 1. toukokuuta 2000 Livia Livia
21. 8. toukokuuta 2000 Eve Eve
22. 15. toukokuuta 2000 Äiti ja tytär Motherhood

6. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi
1. 2. lokakuuta 2000 Kotiinpaluu Coming Home
2. 9. lokakuuta 2000 Kirottu talo The Haunting of Amphipolis
3. 16. lokakuuta 2000 Pimeyden kuningas Heart of Darkness
4. 23. lokakuuta 2000 Haaremin naiset Who's Gurkhan
5. 30. lokakuuta 2000 Oikeus voittaa Legacy
6. 6. marraskuuta 2000 Kuilun pohjalla The Abyss
7. 13. marraskuuta 2000 Reinin kulta The Rheingold
8. 20. marraskuuta 2000 Sormus The Ring
9. 27. marraskuuta 2001 Valkyyrian paluu The Return of the Valkyrie
10. 15. tammikuuta 2001 Farmarit Old Ares had a Farm
11. 22. tammikuuta 2001 Kuningattaren tytär Dangerous Pray
12. 29. tammikuuta 2001 Jumalten pidot The God You Know
13. 5. helmikuuta 2001 Tässä ja nyt You Are There
14. 12. helmikuuta 2001 Koston tie Path Of Vengeance
15. 19. helmikuuta 2001 Salaperäinen soturi To Helicon And Back
16. 23. huhtikuuta 2001 Kloonatut Send In the Clones
17. 30. huhtikuuta 2001 Viimeiset kentaurit The Last of the Centaurs
18. 7. toukokuuta 2001 Kohtalopeliä When Fates Collides
19. 14. toukokuuta 2001 Hermeksen kypärä Meny Happy Returns
20. 4. kesäkuuta 2001 Totuus julki Soul Possession
21. 11. kesäkuuta 2001 Todellinen ystävä 1/2 A Friend In Need, Part 1
22. 18. kesäkuuta 2001 Todellinen ystävä 2/2 A Friend In Need, Part 2