Luettelo televisiosarjan Kosto jaksoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Kosto on yhdysvaltalainen ABC:n draamasarja, joka kertoo Emilysta (Emily VanCamp) ja hänen kostostaan. Suomessa sarjaa esitetään MTV3:lla.

Yleiskatsaus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kausi Jaksot Yhdysvallat Suomi
Esitys alkoi Esitys päättyi Esitys alkoi Esitys päättyi
1 22 21. syyskuuta 2011 23. toukokuuta 2012 25. maaliskuuta 2012 19. elokuuta 2012
2 22 30. syyskuuta 2012 12. toukokuuta 2013 24. helmikuuta 2013 4. elokuuta 2013
3 22 29. syyskuuta 2013 11. toukokuuta 2014 9. maaliskuuta 2014 17. elokuuta 2014

Jaksot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäinen tuotantokausi (2011–2012)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# # Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Ensiesitys Yhdysvalloissa Ensiesitys Suomessa Katsojia (USA; milj.)
1 1 Pilot Soluttautuminen Phillip Noyce Mike Kelley 2011-09-2121. syyskuuta 2011 2012-03-2525. maaliskuuta 2012 10,02
2 2 Trust Luottamus Phillip Noyce Mike Kelley & Joe Fazzio 2011-09-2828. syyskuuta 2011 2012-04-011. huhtikuuta 2012 8,54
3 3 Betrayal Petos Matt Earl Beesley Salvatore Stabile 2011-10-055. lokakuuta 2011 2012-04-088. huhtikuuta 2012 7,68
4 4 Duplicity Kaksinaamaisuus Matt Shakman Wendy Calhoun 2012-04-1515. huhtikuuta 2012 2005-10-3131. lokakuuta 2005 7,90
5 5 Guilt Syyllisyys Kenneth Fink Nikki Toscano 2011-10-1919. lokakuuta 2011 2012-04-2222. huhtikuuta 2012 7,94
6 6 Intrigue Juonittelu Tim Hunter Dan Dworkin & Jay Beattie 2011-10-2626. lokakuuta 2011 29. huhtikuuta 2012 8,72
7 7 Charade Näytelmä Sanford Bookstaver Mark B. Perry & Joe Fazzio 2011-11-022. marraskuuta 2011 2012-05-066. toukokuuta 2012 8,58
8 8 Treachery Petollisuus Bobby Roth Ryan Scott 2011-11-1616. marraskuuta 2011 2012-05-1313. toukokuuta 2012 7,98
9 9 Suspicion Epäilys Bethany Rooney Salvatore Stabile 2011-11-2323. marraskuuta 2011 2012-05-2020. toukokuuta 2012 7,30
10 10 Loyalty Uskollisuus J. Miller Tobin Wendy Calhoun & Nikki Toscano 2011-12-077. joulukuuta 2011 2012-05-2727. toukokuuta 2012 7,35
11 11 Duress Arvaamattomuus Jamie Babbit Elle Triedman 2012-01-044. tammikuuta 2012 2012-06-033. kesäkuuta 2012 8,06
12 12 Infamy Maine Matt Earl Beesley Dan Dworkin & Jay Beattie 2012-01-1111. tammikuuta 2012 2012-06-1010. kesäkuuta 2012 7,58
13 13 Commitment Sitoutuminen Kenneth Fink Mark B. Perry & Liz Tigelaar 2012-01-1818. tammikuuta 2012 2012-06-1717. kesäkuuta 2012 7,67
14 14 Perception Tietoisuus Tim Hunter Nikki Toscano & Sallie Patrick 2012-02-088. helmikuuta 2012 2012-06-2424. kesäkuuta 2012 7,70
15 15 Chaos Kaaos Sanford Bookstaver Mark Fish & Joe Fazzio 2012-02-1515. helmikuuta 2012 2012-07-011. heinäkuuta 2012 7,69
16 16 Scandal Skandaali Kenneth Fink Elle Triedman 29. helmikuuta 2012 2012-07-088. heinäkuuta 2012 7,53
17 17 Doubt Epäluulo Matt Earl Beesley Mike Kelley, Dan Dworkin & Jay Beattie 2012-04-1818. huhtikuuta 2012 2012-07-1515. heinäkuuta 2012 7,77
18 18 Justice Oikeus Bobby Roth Liz Tigelaar & Sallie Patrick 2012-04-2525. huhtikuuta 2012 2012-07-2222. heinäkuuta 2012 7,03
19 19 Absolution Vapautus Sanford Bookstaver Nikki Toscano & Ryan Scott 2012-05-022. toukokuuta 2012 2012-07-2929. heinäkuuta 2012 7,14
20 20 Legacy Suunnitelma Eric Laneuville Dan Dworkin & Jay Beattie 2012-05-099. toukokuuta 2012 2012-08-055. elokuuta 2012 7,01
21 21 Grief Suru Randy Zisk Mark Fish & Joe Fazzio 2012-05-1616. toukokuuta 2012 2012-08-1212. elokuuta 2012 6,90
22 22 Reckoning Tilinteko Sanford Bookstaver Mike Kelley & Mark B. Perry 2012-05-2323. toukokuuta 2012 2012-08-1919. elokuuta 2012 7,85

Toinen tuotantokausi (2012–2013)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# # Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Ensiesitys Yhdysvalloissa Ensiesitys Suomessa Katsojia (USA; milj.)
23 1 Destiny Kohtalo Kenneth Fink Mike Kelley & Mark B. Perry 2012-09-3030. syyskuuta 2012 2013-02-2424. helmikuuta 2013 9,74
24 2 Resurrection Ylösnousemus David Grossman Sallie Patrick 2012-10-077. lokakuuta 2012 2013-03-033. maaliskuuta 2013 8,36
25 3 Confidence Itseluottamus J. Miller Tobin Gretchen J. Berg & Aaron Harberts 2012-10-1414. lokakuuta 2012 2013-03-1010. maaliskuuta 2013 8,28
26 4 Intuition Intuitio Randy Zisk Dan Dworkin & Jay Beattie 2012-10-2121. lokakuuta 2012 2013-03-1717. maaliskuuta 2013 8,71
27 5 Forgiveness Anteeksianto Matt Earl Beesley Sunil Nayar 2012-10-2828. lokakuuta 2012 2013-03-2424. maaliskuuta 2013 8,18
28 6 Illusion Illuusio Bobby Roth Michael Foley 2012-11-044. marraskuuta 2012 2013-03-3131. maaliskuuta 2013 7,94
29 7 Penance Katumus Colin Bucksey Elle Triedman 2012-11-1111. marraskuuta 2012 2013-04-077. huhtikuuta 2013 7,73
30 8 Lineage Sukujuuret Christopher Misiano Nikki Toscano 2012-11-2525. marraskuuta 2012 2013-04-1414. huhtikuuta 2013 6,92
31 9 Revelations Paljastukset Kenneth Fink Ted Sullivan 2012-12-022. joulukuuta 2012 2013-04-2121. huhtikuuta 2013 7,65
32 10 Power Valta Roger Kumble Joe Fazzio 2013-01-066. tammikuuta 2013 2013-04-2828. huhtikuuta 2013 7,12
33 11 Sabotage Sabotaasi John Scott Dan Dworkin & Jay Beattie 2013-01-1313. tammikuuta 2013 2013-05-1212. toukokuuta 2013 6,17
34 12 Collusion Sopimus Matt Shakman Sallie Patrick & Sunil Nayar 2013-01-2020. tammikuuta 2013 2013-05-2626. toukokuuta 2013 5,75
35 13 Union Liitto Wendey Stanzler Michael Foley & Ted Sullivan 2013-02-1010. helmikuuta 2013 2013-06-022. kesäkuuta 2013 5,20
36 14 Sacrifice Uhraus Stefan Schwartz Mark B. Perry & Joe Fazzio 2013-02-1717. helmikuuta 2013 2013-06-099. kesäkuuta 2013 5,99
37 15 Retribution' Rangaistus Helen Hunt Nikki Toscano & Elle Triedman 2013-03-1010. maaliskuuta 2013 2013-06-1616. kesäkuuta 2013 6,97
38 16 Illumination Valaistus Bobby Roth Michael Foley & Sallie Patrick 2013-03-1717. maaliskuuta 2013 2013-06-2323. kesäkuuta 2013 6,57
39 17 Victory Voitto Colin Bucksey Dan Dworkin & Jay Beattie 2013-03-2424. maaliskuuta 2013 2013-06-3030. kesäkuuta 2013 6,31
40 18 Masquerade Naamiaiset Allison Liddi-Brown Sunil Nayar & JaSheika James 2013-03-3131. maaliskuuta 2013 2013-07-077. heinäkuuta 2013 5,49
41 19 Identity Identiteetti Charlie Stratton Joe Fazzio & Ted Sullivan 2013-04-2828. huhtikuuta 2013 2013-07-1414. heinäkuuta 2013 6,05
42 20 Engagement Lupaus John Terlesky Elle Triedman & Salle Patrick 2013-05-055. toukokuuta 2013 2013-07-2121. heinäkuuta 2013 6,28
43 21 Truth, Part 1 Totuus, osa 1 Randy Zisk Michael Foley & Nikki Toscano 2013-05-1212. toukokuuta 2013 2013-07-2828. heinäkuuta 2013 6,12
44 22 Truth, Part 2 Totuus, osa 2 J. Miller Tobin Mike Kelley & Mark B. Perry 2013-05-1212. toukokuuta 2013 2013-08-044. elokuuta 2013 6,12

Kolmas tuotantokausi (2013–2014)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# # Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Ensiesitys Yhdysvalloissa Ensiesitys Suomessa Katsojia (USA; milj.) Katsojia (Suomi)[1]
45 1 Fear Pelko Kenneth Fink Sunil Nayar 2013-09-2929. syyskuuta 2013 2014-03-099. maaliskuuta 2014 8,11 379 000[2]
46 2 Sin Synti John Scott Joe Fazzio 2013-10-066. lokakuuta 2013 2014-03-1616. maaliskuuta 2014 6,84 352 000[3]
47 3 Confession Tunnustus Matt Earl Beesley Sallie Patrick 2013-10-1313. lokakuuta 2013 2014-03-2323. maaliskuuta 2014 6,00 348 000[4]
48 4 Mercy Armo J. Miller Tobin Karin Gist 2013-10-2020. lokakuuta 2013 2014-03-3030. maaliskuuta 2014 6,16 313 000[5]
49 5 Control Hallinta Allison Liddi-Brown Ted Sullivan 2013-10-2727. lokakuuta 2013 2014-04-066. huhtikuuta 2014 5,71 299 000[6]
50 6 Dissolution Hajaannus Bobby Roth Gretchen J. Berg & Aaron Harberts 2013-11-033. marraskuuta 2013 2014-04-1313. huhtikuuta 2014 6,33 305 000[7]
51 7 Resurgence Elvytys John Scott Christopher Fife 2013-11-1010. marraskuuta 2013 2014-04-2020. huhtikuuta 2014 5,49 259 000[8]
52 8 Secrecy Salaisuus Colin Bucksey Sallie Patrick & JaSheika James 2013-11-1717. marraskuuta 2013 2014-04-2727. huhtikuuta 2014 5,81 328 000[9]
53 9 Surrender Luovutus Jennifer Getzinger Joe Fazzio 2013-12-088. joulukuuta 2013 2014-05-044. toukokuuta 2014 6,04 alle 253 000 katsojaa[10]
54 10 Exodus Pako Kenneth Fink Sunil Nayar & Karin Gist 2013-12-1515. joulukuuta 2013 2014-05-1818. toukokuuta 2014 6,22 alle 304 000 katsojaa[11]
55 11 Homecoming Kotiinpaluu Matt Earl Beesley Ted Sullivan 2014-01-055. tammikuuta 2014 2014-06-011. kesäkuuta 2014 6,69 273 000[12]
56 12 Endurance Sietokyky Sanford Bookstaver Sallie Patrick 2014-01-1212. tammikuuta 2014 2014-06-088. kesäkuuta 2014 5,71 235 000[13]
57 13 Hatred Viha John Terlesky Gretchen J. Berg & Aaron Harberts 2014-01-1919. tammikuuta 2014 2014-06-1515. kesäkuuta 2014 5,37 190 000[14]
58 14 Payback Kostonhalu Romeo Tirone Sunil Nayar & Christopher Fife 2014-03-099. maaliskuuta 2014 2014-06-2222. kesäkuuta 2014 6,60 263 000[15]
59 15 Struggle Alitajunta Chris Misiano Michael J. Cinquemani 2014-03-1616. maaliskuuta 2014 2014-06-2929. kesäkuuta 2014 6,24 233 000[16]
60 16 Disgrace Häpeä Matt Shakman Shannon Goss 2014-03-2323. maaliskuuta 2014 2014-07-066. heinäkuuta 2014 5,66 226 000[17]
61 17 Addiction Riippuvuus Tara Nicole Weyr Joe Fazzio 2014-03-3030. maaliskuuta 2014 2014-07-1313. heinäkuuta 2014 5,25 173 000[18]
62 18 Blood Veri Wendey Stanzler Karin Gist 2014-04-066. huhtikuuta 2014 2014-07-2020. heinäkuuta 2014 5,16 221 000[19]
63 19 Allegiance Liittolaisuus Jennifer Wilkinson Ted Sullivan 2014-04-1313. huhtikuuta 2014 2014-07-2727. heinäkuuta 2014 5,26 214 000[20]
64 20 Revolution Kumous Christopher Moore Sunil Nayar & Michael J. Cinquemani 2014-04-2727. huhtikuuta 2014 2014-08-033. elokuuta 2014 5,19 238 000[21]
65 21 Impetus Sysäys J. Miller Tobin Gretchen J. Berg & Aaron Harberts 2014-05-044. toukokuuta 2014 2014-08-1010. elokuuta 2014 4,98 250 000[22]
66 22 Execution Tuomio Larry Shaw Bob Daily 2014-05-1111. toukokuuta 2014 2014-08-1717. elokuuta 2014 4,87 265 000[23]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Katsojaluvuissa on otettu huomioon vain ohjelmaa sen esityspäivänä katselleet. Tallennettua ja myöhemmin tapahtuvaa katselua ei ole huomioitu.
  2. MTV3 – Viikko 10/2014 Finnpanel. Viitattu 17.8.2014.
  3. MTV3 – Viikko 11/2014 Finnpanel. Viitattu 17.8.2014.
  4. MTV3 – Viikko 12/2014 Finnpanel. Viitattu 17.8.2014.
  5. MTV3 – Viikko 13/2014 Finnpanel. Viitattu 17.8.2014.
  6. MTV3 – Viikko 14/2014 Finnpanel. Viitattu 17.8.2014.
  7. MTV3 – Viikko 15/2014 Finnpanel. Viitattu 17.8.2014.
  8. MTV3 – Viikko 16/2014 Finnpanel. Viitattu 17.8.2014.
  9. MTV3 – Viikko 17/2014 Finnpanel. Viitattu 17.8.2014.
  10. MTV3 – Viikko 18/2014 Finnpanel. Viitattu 17.8.2014.
  11. MTV3 – Viikko 20/2014 Finnpanel. Viitattu 17.8.2014.
  12. MTV3 – Viikko 22/2014 Finnpanel. Viitattu 17.8.2014.
  13. MTV3 – Viikko 23/2014 Finnpanel. Viitattu 17.8.2014.
  14. MTV3 – Viikko 24/2014 Finnpanel. Viitattu 17.8.2014.
  15. MTV3 – Viikko 25/2014 Finnpanel. Viitattu 17.8.2014.
  16. MTV3 – Viikko 26/2014 Finnpanel. Viitattu 17.8.2014.
  17. MTV3 – Viikko 27/2014 Finnpanel. Viitattu 17.8.2014.
  18. MTV3 – Viikko 28/2014 Finnpanel. Viitattu 17.8.2014.
  19. MTV3 – Viikko 29/2014 Finnpanel. Viitattu 17.8.2014.
  20. MTV3 – Viikko 30/2014 Finnpanel. Viitattu 17.8.2014.
  21. MTV3 – Viikko 31/2014 Finnpanel. Viitattu 17.8.2014.
  22. MTV3 – Viikko 32/2014 Finnpanel. Viitattu 17.8.2014.
  23. MTV3 – Viikko 33/2014 Finnpanel. Viitattu 25.8.2014.