Luettelo televisiosarjan Boardwalk Empire jaksoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo televisiosarjan Boardwalk Empire jaksoista.

Yhteenveto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kausi Jaksoja Alkuperäinen esityspäivä
Alkoi Päättyi
1 12 19. syyskuuta 2010 5. joulukuuta 2010
2 12 25. syyskuuta 2011 11. joulukuuta 2011
3 12 16. syyskuuta 2012 2. joulukuuta 2012
4 12 8. syyskuuta 2013 24. marraskuuta 2013
5 8 7. syyskuuta 2014 26. lokakuuta 2014

Jaksolista[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäinen tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä
1 1 Boardwalk Empire Martin Scorsese Terence Winter 19. syyskuuta 2010
2 2 The Ivory Tower Tim Van Patten Terence Winter 26. syyskuuta 2010
3 3 Broadway Limited Tim Van Patten Margaret Nagle 3. lokakuuta 2010
4 4 Anastasia Jeremy Podeswa Lawrence Konner & Margaret Nagle 10. lokakuuta 2010
5 5 Nights in Ballygran Alan Taylor Lawrence Konner 17. lokakuuta 2010
6 6 Family Limitation Tim Van Patten Howard Korder 24. lokakuuta 2010
7 7 Home Allen Coulter Tim Van Patten & Paul Simms 31. lokakuuta 2010
8 8 Hold Me in Paradise Brian Kirk Meg Jackson 7. marraskuuta 2010
9 9 Belle Femme Brad Anderson Steve Kornacki 14. marraskuuta 2010
10 10 The Emerald City Simon Cellan Jones Lawrence Konner 21. marraskuuta 2010
11 11 Paris Green Allen Coulter Howard Korder 28. marraskuuta 2010
12 12 A Return to Normalcy Tim Van Patten Terence Winter 5. joulukuuta 2010

Toinen tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä
13 1 21 Tim Van Patten Terence Winter 25. syyskuuta 2011
14 2 Ourselves Alone David Petrarca Howard Korder 2. lokakuuta 2011
15 3 A Dangerous Maid Susanna White Itamar Moses 9. lokakuuta 2011
16 4 What Does the Bee Do? Ed Bianchi Steve Kornacki 16. lokakuuta 2011
17 5 Gimcrack & Bunkum Tim Van Patten Howard Korder 23. lokakuuta 2011
18 6 The Age of Reason Jeremy Podeswa Bathsheba Doran 30. lokakuuta 2011
19 7 Peg of Old Allen Coulter Howard Korder & Steve Kornacki & Bathsheba Doran 6. marraskuuta 2011
20 8 Two Boats and a Lifeguard Tim Van Patten Terence Winter 13. marraskuuta 2011
21 9 Battle of the Century Brad Anderson Steve Kornacki 20. marraskuuta 2011
22 10 Georgia Peaches Jeremy Podeswa Dave Flebotte 27. marraskuuta 2011
23 11 Under God's Power She Flourishes Allen Coulter Howard Korder 4. joulukuuta 2011
24 12 To the Lost Tim Van Patten Terence Winter 11. joulukuuta 2011

Kolmas tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä
25 1 Resolution Tim Van Patten Terence Winter 16. syyskuuta 2012
26 2 Spaghetti & Coffee Alik Sakharov Howard Korder 23. syyskuuta 2012
27 3 Bone for Tuna Jeremy Podeswa Chris Haddock 30. syyskuuta 2012
28 4 Blue Bell Boy Kari Skogland David Stenn 7. lokakuuta 2012
29 5 You'd Be Surprised Tim Van Patten Diane Frolov & Andrew Schneider 14. lokakuuta 2012
30 6 Ging Gang Goolie Ed Bianchi Steve Kornacki 21. lokakuuta 2012
31 7 Sunday Best Allen Coulter Howard Korder 28. lokakuuta 2012
32 8 The Pony Tim Van Patten Terence Winter & Howard Korder 4. marraskuuta 2012
33 9 The Milkmaid's Lot Ed Bianchi Rolin Jones 11. marraskuuta 2012
34 10 A Man, a Plan... Jeremy Podeswa Dave Flebotte 18. marraskuuta 2012
35 11 Two Imposters Allen Coulter Howard Korder 25. marraskuuta 2012
36 12 Margate Sands Tim Van Patten Terence Winter & Howard Korder 2. joulukuuta 2012

Neljäs tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä
37 1 New York Soul Tim Van Patten Howard Korder 8. syyskuuta 2013
38 2 Resignation Alik Sakharov Dennis Lehane & Howard Korder 15. syyskuuta 2013
39 3 Acres of Diamonds Allen Coulter Terence Winter 22. syyskuuta 2013
40 4 All In Ed Bianchi David Matthews 29. syyskuuta 2013
41 5 Erlkönig Tim Van Patten Howard Korder 6. lokakuuta 2013
42 6 The North Star Allen Coulter Eric Overmyer & Howard Korder 13. lokakuuta 2013
43 7 William Wilson Jeremy Podeswa David Matthews & Terence Winter 20. lokakuuta 2013
44 8 The Old Ship of Zion Tim Van Patten Christine Chambers & Howard Korder 27. lokakuuta 2013
45 9 Marriage and Hunting Ed Bianchi David Matthews & Jennifer Ames & Steve Turner 3. marraskuuta 2013
46 10 White Horse Pike Jake Paltrow Dave Flebotte 10. marraskuuta 2013
47 11 Havre de Grace Allen Coulter Howard Korder 17. marraskuuta 2013
48 12 Farewell Daddy Blues Tim Van Patten Terence Winter & Howard Korder 24. marraskuuta 2013

Viides tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä
49 1 Golden Days for Boys and Girls Tim Van Patten Howard Korder 7. syyskuuta 2014
50 2 The Good Listener Allen Coulter Terence Winter 14. syyskuuta 2014
51 3 What Jesus Said Ed Bianchi Cristine Chambers & Howard Korder 21. syyskuuta 2014
52 4 Cuanto Jake Paltrow Howard Korder & Cristine Chambers & Terence Winter 28. syyskuuta 2014
53 5 King of Norway Ed Bianchi Stece Kornacki 5. lokakuuta 2014
54 6 Devil You Know Jeremy Podeswa Howard Korder 12. lokakuuta 2014
55 7 Friendless Child Allen Coulter Riccardo DiLoreto & Cristine Chambers & Howard Korder 19. lokakuuta 2014
56 8 Eldorado Tim Van Patten Howard Korder & Terence Winter 26. lokakuuta 2014

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]