Luettelo WBC-liiton naismestareista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Seuraavassa on luettelo World Boxing Council -liiton naismestareista.

r – Mestari luopui tittelistä.
s – Mestarilta vietiin vyö.

Korsisarja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

No. Nimi Tittelin hallinta-aika Puolustusten lukumäärä
1 Winyu Paradorn Gym 2007-08-31 — 2008-08-11 0
2 Momo Koseki 2008-08-11 — present 2

Alempi kärpässarja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

No. Nimi Tittelin hallinta-aika Puolustusten lukumäärä
1 Nanako Kikuchi 2005-11-07 — 2007-05-17 1
2 Carina Moreno 2007-05-17 — 2009-10-31 3
3 Huh Eunyoungväliaikainen mestari 2008-06-01 — present 0
4 Anabel Ortizväliaikainen mestari 2009-10-31 — present

Kärpässarja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

No. Nimi Tittelin hallinta-aika Puolustusten lukumäärä
1 Eun Soon Choi 2005-06-28 — 2006s 0
2 Carina Moreno – väliaikainen mestari 2007-02-22 — 2007r 0
3 Samson Tor Buamad Luopui vyöstä 2007-04-03 — 2008r 3
4 Naomi Togashi - Voitti väliaikaisen mestaruuden joka sittemmin muutettiin pysyväksi mestaruudeksi. 2008-07-13 — present 2
5 Nongmuay Sithkruleor Luopui vyöstä 2009-01-29 — present 1

Ylempi kärpässarja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

No. Nimi Tittelin hallinta aika puolustusten lukumäärä
1 Stefania Bianchini 2005-08-07 — 2008-03-29 4
2 Simona Galassi 2008-03-29 — luopui 2
3 Mariana JuárezVäliaikainen mestari 2009-06-05 — luopui 2

Kääpiösarja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

No. Nimi Vyön hallinta aika Puolustusten lukumäärä
1 Myung Ok Ryu 2005-06-28 — 2006r 1
2 Ana María Torres Voitti väliaikaisen mestaruuden joka muuttui pysyväksi mestariksi 2006-10-07 — 2007-10-19 1
3 Myung Ok Ryu (2) 2007-10-19 — 2008r 1
4 Ana María Torres (2) - Voitti väliaikaisen mestaruuden joka muutettiin pysyväksi mestaruudeksi 2008-08-30]] — Luopui 3
5 Usanakorn KokietgymVäliaikainen mestari 2009-03-02 — 2009-06-13 0

Ylempi kääpiösarja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

No. Nimi Vyön hallinta - aika Puolustusten lukumäärä
1 Kwang Ok Kim 2005-06-28 — 2006-06-07r 2
2 Anita Christensen 2006-10-14 — 2007r 0
3 Susana Vázquez 2007-06-01 — 2008s 0
4 Anita Christensen (2) - Voitti väliaikaisen mestaruuden joka muutettiin pysyväksi mestaruudeksi 2007-09-14 — 2008-06-21 1
5 Galina Koleva Ivanova 2008-06-21 — 2009-10-05 2
6 Usanakorn Kokietgym 2009-10-05 — present 0

Höyhensarja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

No. Nimi Vyön hallinta aika Puolustusten lukumäärä
1 Jackie Nava 2005-05-30 — 2006-05-20 2
2 Alejandra Marina Oliveras 2006-05-20 — 2008-12-04 3
3 Jackie Nava (2) – Väliaikainen mestari 2007-09-16 — 2009-04-30 2
4 Marcela Eliana Acuña 2008-12-04 — present 2
5 Jackie Nava (3) – Väliaikainen mestari 2010-01-30 — present 0

Ylempi höyhensarja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

No. Nimi Vyön hallinta aika Puolustusten lukumäärä
1 Sharon Anyos Mestari toipilaana 2005-10-22 — 2007s 1
2 Ina Menzer 2008-03-08 — present 5

Kevytsarja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

No. Nimi Vyön hallinta aika Puolustusten lukumäärä
1 Jelena Mrdjenovich 2005-11-18 — 2009-04-09 5
2 Myriam Chomaz 2008-11-20 — Luopui 0
3 Olivia Gerula 2009-04-09 — Luopui 0

Ylempi kevytsarja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

No. Nimi Vyön hallinta aika Puolustusten lukumäärä
1 Jessica Rakoczy 2005-07-21 — 2005-09-16 0
2 Eliza Olson 2005-09-16 — 2006s 0
3 Ann Saccurato 2006-11-04 — 2007r 0
4 Jessica Rakoczy (2) 2007-02-22 — 2007-09-27 0
5 Yhdysvaltain lippu Ann Saccurato (2) 2007-09-27 — 2008r 0
6 Yhdysvaltain lippu Ann Saccurato (3) 2008-08-11 — present 1
7 Darys Esther PardoVäliaikainen mestari 2009-10-30 — 8.5 2010 0
8 Erica Annabella FaríasVäliaikainen mestari 2010-05-08 — present 0

Ylempi kevytsarja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

No. Nimi Vyön hallinta - aika Puolustusten lukumäärä
1 Yhdysvaltain lippu Mary Jo Sanders 2005-07-30 — 2006s 0
2 Anne Sophie Mathis 2008-03-08 — 2008r 0
3 Mónica Silvina Acosta 2009-06-19 — present 1
4 Lely Luz FlórezVäliaikainen mestari 2009-08-08 — present 0

Välisarja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

No. Nimi Tittelin hallinta-aika Puolustusten lukumäärä
1 Yhdysvaltain lippu Mary Jo Sanders 2006-02-03 — 2006r 0
2 Yhdysvaltain lippu Holly Holm 2007-03-22 — 2008r 1
3 Cecilia Brækhus 2009-03-14 — present 2

Ylempi välisarja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

No. Nimi Tittelin hallinta-aika Puolustusten lukumäärä
1 Jisselle Salandy ikuinen mestari 2006-09-15 — 2009-01-04 Kuoli auto-onnettomuudessa 5
2 Yhdysvaltain lippu Christy Martin 2009-09-02 — present 0

Keskisarja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

No. Nimi Tittelin hallinta aika Puolustusten lukumäärä
1 Yhdysvaltain lippu Yvonne Reis 2006-04-01 — 2007r 0
2 Wang Ya Nan 2008-01-26 — luopui 1

Ylempi keskisarja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

No. Nimi Tittelin hallinta aika Puolustusten lukumäärä
1 Yhdysvaltain lippu Laila Ali Mestari toipilaana 2006-11-11 — 2007s 2
2 Natascha Ragosina 2007-12-15 — luopui 4

Raskassarja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

No. Nimi Tittelin hallinta aika Puolustusten lukumäärä
1 Yhdysvaltain lippu Vonda Ward 2007-02-10 — Luopui 0

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]