Luettelo Madridin itsehallintoalueen kunnista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Madridin itsehallintoalueen kuntien väkiluku.

Tämä on luettelo Madridin itsehallintoalueen kunnista.

Numero Kunta Väkiluku (2006)[1]
28001 La Acebeda 59
28002 Ajalvir 3 231
28003 Alameda del Valle 236
28004 El Álamo 6 937
28005 Alcalá de Henares 201 380
28006 Alcobendas 104 118
28007 Alcorcón 164 633
28008 Aldea del Fresno 2 124
28009 Algete 18 176
28010 Alpedrete 11 588
28011 Ambite 394
28012 Anchuelo 856
28013 Aranjuez 46 283
28014 Arganda del Rey 45 085
28015 Arroyomolinos 9 020
28016 El Atazar 116
28017 Batres 1 417
28018 Becerril de la Sierra 4 762
28019 Belmonte de Tajo 1 266
28021 El Berrueco 543
28020 Berzosa del Lozoya 179
28022 Boadilla del Monte 37 926
28023 El Boalo 5 577
28024 Braojos 176
28025 Brea de Tajo 516
28026 Brunete 8 645
28027 Buitrago del Lozoya 1 937
28028 Bustarviejo 1 936
28029 Cabanillas de la Sierra 648
28030 La Cabrera 2 247
28031 Cadalso de los Vidrios 2 741
28032 Camarma de Esteruelas 5 317
28033 Campo Real 4 124
28034 Canencia 403
28035 Carabaña 1 526
28036 Casarrubuelos 2 576
28037 Cenicientos 1 965
28038 Cercedilla 6 802
28039 Cervera de Buitrago 150
28051 Chapinería 1 788
28052 Chinchón 4 943
28040 Ciempozuelos 18 764
28041 Cobeña 4 293
28046 Collado Mediano 6 159
28047 Collado Villalba 52 083
28043 Colmenar de Oreja 7 247
28042 Colmenar del Arroyo 1 227
28045 Colmenar Viejo 40 878
28044 Colmenarejo 7 308
28048 Corpa 502
28049 Coslada 91 906
28050 Cubas de la Sagra 3 164
28053 Daganzo de Arriba 7 340
28054 El Escorial 14 113
28055 Estremera 1 297
28056 Fresnedillas de la Oliva 1 194
28057 Fresno de Torote 1 611
28058 Fuenlabrada 193 715
28059 Fuente el Saz de Jarama 5 789
28060 Fuentidueña de Tajo 1 799
28061 Galapagar 28 924
28062 Garganta de los Montes 395
28063 Gargantilla del Lozoya y Pinilla de Buitrago 367
28064 Gascones 147
28065 Getafe 156 320
28066 Griñón 8 236
28067 Guadalix de la Sierra 5 099
28068 Guadarrama 13 025
28069 La Hiruela 76
28070 Horcajo de la Sierra 167
28071 Horcajuelo de la Sierra 107
28072 Hoyo de Manzanares 7 210
28073 Humanes de Madrid 15 589
28074 Leganés 182 471
28075 Loeches 5 450
28076 Lozoya 620
28901 Lozoyuela-Navas-Sieteiglesias 979
28078 Madarcos 41
28079 Madrid 3 128 600
28080 Majadahonda 62 270
28082 Manzanares el Real 6 376
28083 Meco 11 094
28084 Mejorada del Campo 21 052
28085 Miraflores de la Sierra 5 344
28086 El Molar 5 373
28087 Los Molinos 4 322
28088 Montejo de la Sierra 330
28089 Moraleja de Enmedio 4 390
28090 Moralzarzal 10 604
28091 Morata de Tajuña 6 548
28092 Móstoles 206 301
28093 Navacerrada 2 484
28094 Navalafuente 828
28095 Navalagamella 2 020
28096 Navalcarnero 17 567
28097 Navarredonda y San Mamés 144
28099 Navas del Rey 2 430
28100 Nuevo Baztán 5 683
28101 Olmeda de las Fuentes 212
28102 Orusco de Tajuña 1 017
28104 Paracuellos de Jarama 7 586
28106 Parla 95 087
28107 Patones 441
28108 Pedrezuela 2 881
28109 Pelayos de la Presa 2 209
28110 Perales de Tajuña 2 469
28111 Pezuela de las Torres 652
28112 Pinilla del Valle 204
28113 Pinto 39 432
28114 Piñuécar-Gandullas 184
28115 Pozuelo de Alarcón 79 581
28116 Pozuelo del Rey 331
28117 Prádena del Rincón 107
28118 Puebla de la Sierra 103
28902 Puentes Viejas 456
28119 Quijorna 2 177
28120 Rascafría 1 892
28121 Redueña 229
28122 Ribatejada 504
28123 Rivas-Vaciamadrid 53 459
28124 Robledillo de la Jara 122
28125 Robledo de Chavela 3 319
28126 Robregordo 66
28127 Las Rozas de Madrid 75 719
28128 Rozas de Puerto Real 368
28129 San Agustín del Guadalix 8 832
28130 San Fernando de Henares 40 048
28131 San Lorenzo de El Escorial 16 005
28132 San Martín de la Vega 15 677
28133 San Martín de Valdeiglesias 7 403
28134 San Sebastián de los Reyes 67 351
28135 Santa María de la Alameda 1 039
28136 Santorcaz 746
28137 Los Santos de la Humosa 1 444
28138 La Serna del Monte 108
28140 Serranillos del Valle 3 006
28141 Sevilla la Nueva 6 731
28143 Somosierra 116
28144 Soto del Real 7 865
28145 Talamanca de Jarama 2 097
28146 Tielmes 2 468
28147 Titulcia 914
28148 Torrejón de Ardoz 112 114
28149 Torrejón de la Calzada 5 866
28150 Torrejón de Velasco 3 532
28151 Torrelaguna 4 060
28152 Torrelodones 19 843
28153 Torremocha de Jarama 609
28154 Torres de la Alameda 6 359
28903 Tres Tres Cantos 39 826
28155 Valdaracete 604
28156 Valdeavero 900
28157 Valdelaguna 741
28158 Valdemanco 823
28159 Valdemaqueda 827
28160 Valdemorillo 9 824
28161 Valdemoro 48 517
28162 Valdeolmos-Alalpardo 2 389
28163 Valdepiélagos 412
28164 Valdetorres de Jarama 3 280
28165 Valdilecha 2 326
28166 Valverde de Alcalá 388
28167 Velilla de San Antonio 9 406
28168 El Vellón 1 304
28169 Venturada 1 451
28171 Villa del Prado 5 788
28170 Villaconejos 3 070
28172 Villalbilla 7 761
28173 Villamanrique de Tajo 701
28174 Villamanta 2 107
28175 Villamantilla 570
28176 Villanueva de la Cañada 14 809
28178 Villanueva de Perales 1 033
28177 Villanueva del Pardillo 12 879
28179 Villar del Olmo 1 947
28180 Villarejo de Salvanés 6 713
28181 Villaviciosa de Odón 26 076
28182 Villavieja del Lozoya 214
28183 Zarzalejo 1 412

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Instituto Nacional de Estadística (Luettu 24. maaliskuuta 2007)