Luettelo Lego-videopeleistä

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo Lego Groupin Lego-leikkikalusarjaan liittyvistä videopeleistä.

Peli Julkaisuvuosi Lajityyppi Kehittäjä Peliin liittyvä Lego-teema
Bionicle Heroes 2006 3. persoonan ammuskelu TT Games Bionicle
Bionicle: Matoran Adventures 2002 3. persoonan ammuskelu Electronic Arts Bionicle
Bionicle: Maze of Shadows 2005 3. persoonan ammuskelu Razorback Bionicle
Bionicle: Tales of the Tohunga 2001 3. persoonan ammuskelu Lego Media Bionicle
Bionicle: The Game 2003 3. persoonan ammuskelu Bionicle
Drome Racers 2002 ajopeli Attention To Detail
Island Xtreme Stunts 2002 toimintaseikkailu Silicon Dreams
Lego Alpha Team 2000 toiminta Lego Alpha Team
Lego Batman: The Video Game 2008 toimintaseikkailu TT Games Lego Batman
Lego Batman 2: DC Super Heroes 2012 toimintaseikkailu TT Games Lego Super Heroes
Lego Batman 3: Beyond Gotham 2014 Toimintaseikkailu TT Games Lego Super Heroes
Lego Battles 2009 reaaliaikainen strategia Hellbent Games
Lego Battles: Ninjago 2011 reaaliaikainen strategia Hellbent Games Lego Ninjago
Lego Chess 1998 strategia
Lego City Undercover 2013 TT Games Lego City
Lego City Undercover: The Chase Begins 2013 TT Fusion Lego City
Lego Creator 1998
Lego Creator: Harry Potter 2001 Lego Harry Potter
Lego Creator: Harry Potter and the Chamber of Secrets 2002 Lego Harry Potter
Lego Creator: Knights Kingdom 2000 Lego Castle
Lego Friends 1999
Lego Harry Potter: Years 1–4 2010 toimintaseikkailu Traveller’s Tales Lego Harry Potter
Lego Harry Potter: Years 5–7 2011 toimintaseikkailu Traveller’s Tales Lego Harry Potter
Lego Indiana Jones: The Original Adventures 2008 toimintaseikkailu Traveller’s Tales Lego Indiana Jones
Lego Indiana Jones 2: The Adventure Continues 2009 toimintaseikkailu Traveller’s Tales Lego Indiana Jones
Lego Island 1997
Lego Island 2 The Brickster's Revenge 2001
Lego Knights' Kingdom 2004 Lego Castle
Legoland 1999
Lego The Lord of the Rings 2012 toimintaseikkailu Traveller’s Tales Lego The Lord of the Rings
Lego Loco 1998
Lego My Style Kindergarten 2000
Lego My Style Preschool 2000
Lego Pirates of the Caribbean: The Video Game 2011 toimintaseikkailu Traveller’s Tales Lego Pirates of the Caribbean
Lego Racers 1999 ajopeli Lego Racers
Lego Racers 2 2001 ajopeli Lego Racers
Lego Rock Band 2009 rytmipeli
Lego Rock Raiders 1999 Lego Rock Raiders
Lego Soccer Mania 2002
Lego Star Wars: The Video Game 2005 toimintaseikkailu Traveller’s Tales Lego Star Wars
Lego Star Wars II: The Original Trilogy 2006 toimintaseikkailu Traveller’s Tales Lego Star Wars
Lego Star Wars III: The Clone Wars 2011 toimintaseikkailu Traveller’s Tales Lego Star Wars
Lego Star Wars: The Complete Saga 2007 toimintaseikkailu Traveller’s Tales Lego Star Wars
Lego Stunt Rally 2000 ajopeli
Lego Universe 2010 MMOG