Keskustelu:Välipuistorock

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Miksi tämä artikkeli on muka merkityksetön? Siis mun mielestä tuossa artikkelissa ei oo mitään vikaa. Tekstit ja asiat on aivan asianmukaiset. Miksei ihmisiä muka kiinnostaisi lukea tästä festarista? Täälä Wikipediassahan on _huomattavasti_ turhempiakin aiheita joten tuo merkityksetön väite on aivan perusteeton! Mulla meni tuon tekemiseen yksi ilta ja nytkö se pitäisi sitten poistaa?--Tier 1. maaliskuuta 2008 kello 22.53 (UTC)

No minä otin sen mallineen nyt pois. Olisi hyvä tietää, että onko tämä merkittävä tapahtuma, että olisi artikkelin arvoinen? Siliamaav 1. maaliskuuta 2008 kello 22.54 (UTC)
No jos tuola festarilla käy parhaimmillaan sellaiset 20 000 kävijää joka vuosi niin tuskinpa se tietääkseni ihan merkityksetön on. Ja esiintyyhän tuola monta kuuluisaa Suomalaista bändiä. --Tier 1. maaliskuuta 2008 kello 23.03 (UTC)
Minäkin olin tuota juuri ottamassa pois :-)
Suomessa on suomalaisten rockfestivaalien luokassa 38 festaria, joten vuodesta 1989 järjestetty perinteikäs Välipuistorock on ilman muuta merkittävyyskynnyksen ylittänyt. Mitähän kiusantekoa tämä merkittävyysmalline mahtoi edes olla? --Jillord 1. maaliskuuta 2008 kello 22.57 (UTC)
Tuskin kiusantekoa, ehkä väärien johtopäätelmien tekoa:P Siliamaav 1. maaliskuuta 2008 kello 23.00 (UTC)
Jeps, sori lievä ylireagointi asiaan - en itse asiassa edes huomannut katsoa, kuka oli merkittävyysmallineen laittanut, luulin että sinä vain poistit sen pyynnöstä. Olin itsekin tuota nimittäin lähes samalla sekunnilla poistamassa. En toki epäile sinua kiusaajaksi ;-) --Jillord 1. maaliskuuta 2008 kello 23.05 (UTC)
Hyvä homma. Henkilökohtaisesti en ole perehtynyt oikein näihin festivaaleihin, koska en sellasissa ole edes käynykkää (ainakaan vielä) :) Siliamaav 1. maaliskuuta 2008 kello 23.07 (UTC)
Itse olen käynyt sekä osa-aikatyön että huvin vuoksi (yleensä sekä että) noin 2-4 festarilla joka kesä usean vuoden ajan (suurin piirtein koko 2000-luvun, sitäkin ennen kyllä), tosin pääsääntöisesti vain tietyillä samoilla festivaaleilla. Tarkastelin tuon festariluokan artikkeleita pikaisesti, ja eipä kovinkaan moni suoraan sanottuna kauhean kaksinen ole. Aiheena ovat totta kai merkittäviä, mutta moni noista 38 artikkelista on varsin tynkämäinen ja luettelomainen. Isoistakin festareista on usein varsin suppeasti tietoa. Onneksi esiintyjälistat sentään löytyvät (isoimmissa kuten Ruisrockissa nämä ovatkin omina luetteloartikkeleinaan, Ruisrockiakin on sentään vietetty vuodesta 1970 alkaen). No, ehkäpä ne ajan kanssa siitä paranevat, ellei tuota sitten joku ottaisi oikein projektiksi. --Jillord 1. maaliskuuta 2008 kello 23.14 (UTC)

Mä muistan ihan ikivarmasti, että Välipuistorock on ollu kerran myös Paukun sisäpihalla. Vuonna 1992. Vai muistankohan väärin?Trjis 31. toukokuuta 2010 kello 21.01 (EEST)[vastaa]