Keskustelu:The Legend of Zelda: Twilight Princess

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Minkälasta muokkausta tämä artikkeli mielestänne kaipaisi? Olen itse sitämieltä että hyrulen valtakunnasta voisi kertoa tässä artikkelssa enemmän. (siis tämän pelin hyrulesta)

Nopeasti katseltuna artikkeli näyttää melkoisen sottaiselta. Esinelistan voisi melkeinpä poistaa kokonaan. Lähinnä kielenhuoltoa nyt aluksi. Törtsä 26. maaliskuuta 2007 kello 15.39 (UTC)

Artikkeli kannattaisi melkein kääntää enwikistä, mutta sielläkin tuntuu olevan turhan triviaalia tietoa parissa kappaleessa. Sieltä kannattenee katsoa mallia. --Olimar [□] 26. maaliskuuta 2007 kello 17.56 (UTC)

Arkistoitu vertaisarviointi 1[muokkaa wikitekstiä]

Tämä osio on arkisto. Älä muokkaa tätä osiota.

Kahden muun wikittäjän kanssa yhdessä työstetty artikkeli, joka on käännetty enkkuwikin hyvästä artikkelista. Tavoitteena on saada tästä joko suositeltu tai hyvä. Mitä parannettavaa löytyy? --Olimar [□] 9. maaliskuuta 2008 kello 16.46 (UTC)

Tulisiko tarina ennen pelaamista kuten jo suositellussa Tuulenherättäjässä? --Usp 9. maaliskuuta 2008 kello 17.43 (UTC)
WW:n suositeltavuus on pari vuotta sitten tullut, enkkuwkissäkin kai nykykäytäntö on laittaa pelaaminen tarinan eteen. --Olimar [□] 9. maaliskuuta 2008 kello 18.02 (UTC)
Viitteitä ja wikitystä voisi lisätä. --kallerna 12. maaliskuuta 2008 kello 13.11 (UTC)
Viitteitä vähän lisää, kun jossain kohdin viitteitä on tiheämmin, jossain harvemmin, jopa usean kappaleen eroa. --Eetvartti (Kerro) 12. maaliskuuta 2008 kello 16.44 (UTC)

Arkistoitu vertaisarviointi 2[muokkaa wikitekstiä]

Tämä osio on arkisto. Älä muokkaa tätä osiota.

Olen pävitellyt ja fixannut tätä artikkelia, tavoitteena on joko HA tai mahdollisuuksien mukaan SS. Aion vielä tarkistaa vanhat linkit, viitteistää päivämäärät mallineessa, kirjoittaa twilight hackista (joka mahdollisti Wiin hakkeroinnin) ja hieman laajentaa vastaanotto-osiota. Jos joku hieman tarkistaisi kieltä olisin erittäin kiitollinen. --Olimar 30. huhtikuuta 2010 kello 01.48 (EEST)[vastaa]

Nojuu, eipä tuohon paljoa ole valittamista. Varsin kattava ja hyvin kirjoitettu artikkeli. Muutamissa kohdissa olisin ehkä muotoillut asiasisällön toisin – toistaiseksi en kuitenkaan viitsinyt editoida, sillä lauseet sointuu joka korvaan vähän eri tavalla, ja ajattelin ettet välttämättä tykkäisi jos alan (käytönnössä) omaa artikkeliasi suotta räpläämään. Halutessasi voisit toki lisätä esimerkiksi säveltäjän ja käsikirjoittajan nimet infoboxiin, vaikkei ne kovin merkittäviä olekaan (ilmeisesti olet itsekin tullut siihen päätökseen, kun et niitä ole vielä lisännyt). --Leaf 30. huhtikuuta 2010 kello 16.19 (EEST)[vastaa]
Ei ole tämän artikkelin muokkaaminen yksinoikeuteni, kieltä voi säätää ja rakennetta muokata (mikä oli toivomuksenikin). Eli siitä vaan! --Olimar 30. huhtikuuta 2010 kello 16.25 (EEST)[vastaa]