Keskustelu:Seppo Kääriäinen

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Siis kuka näitä artikkeleita oikein kirjoittaa? Ihan hirveitä väliotsikoita: "Kauppa- ja teollisuusministerin energiakompromissi ydinvoimassa". Että huh-huh...

Ihan kuvaavia otsikoita.

Pyydän allekirjoittamaan kommentit – helpottaa keskustelun seuraamista. Kohensin johdannon kieliasua ja vähän muutakin. Lähteettömiä tietoja on vaikea kielenhuoltaa, kun ei voi tarkistaa, miten asia on. Artikkelin ongelma on lähteettömyyden lisäksi toistaiseksi asian puute. Esim. Kääriäisen toiminnasta puolueessa olisi perusteltua saada tietoja. Myös ministerintoimien hoitamisesta enemmän kokonaiskuvaa eikä vain yksittäisiä – sinänsä tärkeitä – kysymyksiä. --Paappa 17. helmikuuta 2008 kello 21.38 (UTC)

Kuka kukin on 2007 -teoksen mukaan Seppo Kääriäisen syntymäpaikka on Iisalmen maalaiskunta, mutta eduskunnan sivuilla syntymäpaikaksi ilmoitetaan Iisalmi. Tietääkö joku mikä tieto on oikea? --Svallis 28. helmikuuta 2008 kello 13.08 (UTC)
Kääriäisen omilla sivuilla (http://www.seppokaariainen.net/henkilotiedot.html) on syntymäpaikasta tieto Syntymäpaikka ja -aika: Iisalmi, Kirma 29.3.1948. Nyt pitäisi selvittää, kuuluiko Kirman kylä on ennen vuotta 1970 Iisalmen maalaiskuntaan vain kaupunkiin. Mikäli maalaiskuntaan, niin syntymäkotikunta on silloin tietysti mlk. --Paappa 28. helmikuuta 2008 kello 14.30 (UTC)
Tuntematta sen paremmin Iisalmen seudun topografiaa, kaikki satunnaiset maalaiskylät kuuluivat aina kaupunkia ympäröivään maalaiskuntaan. Kaupunki (tai Kauppala) oli suppeahko, rakenteeltaan kaupunkimainen yhdyskunta. Poikkeuksena sääntöön ehkä Helsingin maalaiskunta--EskoG-67 (keskustelu) 18. maaliskuuta 2019 kello 20.45 (EET)[vastaa]