Keskustelu:M/S Global Freighter

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Lillbacka Powerco Oy on ostanut aluksen 9. helmikuuta 2004 ja se kuuluu PowerLine varustamoon. - kuka kuuluu mihin ja millä tavalla? -- Piisamson 30. huhtikuuta 2007 kello 10.58 (UTC)

Jos otetaan tuo PowerLine pois. Kun näköjään tällä kyseisellä varustamolla ei nykyään enää ole laivoja [1]. --Roquai 30. huhtikuuta 2007 kello 11.13 (UTC)
Tämä osio on arkisto. Älä muokkaa tätä osiota.

Arkistoitu vertaisarviointi[muokkaa wikitekstiä]

Artikkeli oli vertaisarvioinnissa 7.2.–21.2.2008

Miltä vaikuttaa? Pituutta pitäisi ainakin olla riittävästi. Laajentaminen alkaa käydä mahdottomaksi. Punaisia linkkejä ei ole. --Roquai 7. helmikuuta 2008 kello 14.46 (UTC)

No ei ole tähän kyllä paljon mitään sanomista, näyttää olevan perusteellista työtä. Ainoa juttu mikä vähän pisti silmään, on että nuo kaksi viimeistä lukua (urheilumenestys ja meluhaitat) ovat vähän irrallisia, trivian tyyppisiä. Toisaalta en kyllä keksi, mihin muuhunkaan kohtaan artikkelia ne voisi laittaa. Melkein jättäisin pois kokonaan, ainakin tuon urheilukohdan.Tanár 12. helmikuuta 2008 kello 22.25 (UTC)
Kirjoitin urheiluosion, koska ajattelin, että äänestyksessä viimeistään joku vaatii artikkeliin jotain tietoa miehistöstä. Jätän toistaiseksi. --Roquai 14. helmikuuta 2008 kello 14.23 (UTC)
Voi se minunkin puolestani siinä olla.Tanár 14. helmikuuta 2008 kello 19.17 (UTC)

Törmäys Ek-Cloudin kanssa ja 180° käännös[muokkaa wikitekstiä]

Pari lainausta:

"Alukset (Stena Freighter ja Ek-Cloud) eivät olleet ottaneet yhteyttä toisiinsa radiolla, ja ne törmäsivät sakeassa sumussa Samsø Bæltin salmessa toisiinsa 21. syyskuuta, minkä jälkeen molempien alusten kurssi muuttui noin 180 astetta."

"Stena Freighterin vähäiset vauriot, muun muassa kaksi pientä reikää, korjattiin Travemündessa. Ek-Cloud puolestaan menetti törmäyksessä muun muassa pelastusveneen."

Eihän kaksi rautaista laivaa voi törmätä keskenään ja sen ansiosta muuttaa suuntaansa 180° (eli jatkaa matkaansa päinvastaiseen suuntaan eli tulosuuntaansa) noin vähäisillä vaurioilla?! Niin tosin tuolla lähteessä taidetaan tosin mainita, mutta uskomattomalta se silti kuulostaa. --Nilakka 20. elokuuta 2008 kello 17.43 (EEST)[vastaa]

No tuota, taitaa Sjövartsverket tutkimuksessaan jotain tuollaista kyllä höpistä... Otan pian pois koko maininnan kurssinmuutoksesta, jos tuosta vielä sai sen käsityksen, että alus jatkoikin takaisin Göteborgiin, vaikka Travemündeen meni. Stena Freighter kyllä selvisi tuosta kolarista ihmeen vähin vaurioin. Tuon Ek-Cloudin vahingoista voisi vielä muutaman sanan mainita.. Roquai 20. elokuuta 2008 kello 18.28 (EEST)[vastaa]

Koordinaatit[muokkaa wikitekstiä]

Onnettomuustutkintaselostuksessa (sivulla 14) on eri koordinaatit pohjakosketuspaikkaan ja rantaan ajopaikkaan kuin artikkelissa. Miksi? Onko kyse jostain järjestelmäeroista? -Htm (keskustelu) 5. lokakuuta 2014 kello 07.19 (EEST)[vastaa]