Keskustelu:Kamtšatkan alue

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kamšatkan alue voi olla eri asia kuin Kamšatkan niemimaa. Leningradin aluekin on olemassa, vaikka kaupunki katosi kartalta jo 1991. Myöskin Sverdlovskin alue taitaa olla olemassa, vaikka kaupunki on jälleen Jekaterinburg. Maantieteellisiä kehikkoja ei pitäisi lähteä epäsystematisoimaan, kun ne on kerran systematisoitu. Esimerkkinä vaikkapa Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa ja Pohjanmaan maakunta. Y2007 3. tammikuuta 2007 kello 00.02 (UTC)

Aivan, aloin tutkia noita maantieteellisiä kehikkoja ja huomasin, että eräänlainen systeemi on kyllä jo olemassa. Jotenkin olen sitä mieltä, että nuo pitäisi kaikki yhdistää, kun päällekkäistä tietoakin on aika paljon, mutta ei nyt tietenkään lähdetä epäsystematisoimaan :) Danij84 3. tammikuuta 2007 kello 08.57 (UTC)

Kamtšatkan alue käsittää vain Kamtšatkan niemimaan eteläosan, joten en ymmärrä miksi ne pitäisi yhdistää. Tosin Kamtšatkan alue on liitetty Kamtšatkan aluepiiriin heinäkuun 2007 alussa. Aluepiiri käsittää koko niemimaan, joten esim aluepiirin maantieteen osalta voisi viitata niemimaan artikkeliin. Mutta muuten pitäisin hallinnollisen alueen ja maantieteellisen alueen erillään. --Kyzyl 10. heinäkuuta 2007 kello 20.26 (UTC)