Keskustelu:Kaarina

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Piikkiön liittymisen jälkeen ainakin urheiluseurojen osuutta pitäisi päivittää, Ovathan Piikkiön Karhu, Piikkiön Kehitys ja PiPS nykyään Kaarinassa.



Hovirinta, Hulkkio, Ilpoinen, Kairinen, Kausela, Kurala, Ladjakoski, Lauste, Littoinen, Nummi, Rauhalinna, Rauvola, Ravattula, Voivala, Vähä-Heikkilä, Ylikylä

Mistä nuo kylätkin on tuohon keksitty? Osa sijaitsee Turun puolella, osasta en ole kuullutkaan. --Pasini 4. elokuuta 2005 kello 20:21:02 (UTC)

Onhan noi kaikki olemassaolevia, mutta paha sanoa mistä hän oli saanut päähän, että esimerkiksi Lauste kuuluisi Kaarinaan. Lauste on lähellä Kaarinaa, mutta se on Turussa ja muodostunut Vaalan viereen maahanmuuttajien ja ns. Vaalassa olevan tilanpuutteen takia.--DJ Hasis 21. marraskuuta 2005 kello 18:22:3 (UTC)
Lauste ja pari muutakin noista mainituista (Ilpoinen, Kurala, Nummi, Vähä-Heikkilä) on aikoinaan kuulunut Kaarinaan. Sittemmin on tehty kuntaliitoksia, joista olisi kiva lukea sivulla, mutta Turun ainakaan nettisivuilla noista kuntaliitoksista ei ole kovin tarkasti. -Samulili 21. marraskuuta 2005 kello 18:53:52 (UTC)
Vähä-Heikkilä on tunnettu myös kasarmialueena. Auru Aro 15. toukokuuta 2006 kello 09.16 (UTC)

Kauniisti parantelit Samulili. Sait mukavasti siistityksi artikkeliä minun lisäyksien jälkeen.

Mutta Littoisten yhdistäminen ei olekaan niin helppo asia kuin Kuusiston. Sillä Littoinen on ollut jo 1200-luvulta alkaen Liedon ja Kaarinan rajalla ja siltä ajalta ei erityisesti ole tietoa. Mutta jos haluat yrittää kertoa Littoisesta niin suosittelen sinulle Lions Club Littoisten Littoinen sanoin ja kuvin, sillä tuossa teoksessa kerrotaan todella kattavasti Littoisesta. Itse voisin yrittää kertoa Littoisesta, mutta en osaa sanoa kuinka selkeästi ja kattavasti osaan kertoa niin etten muuntelisi totuutta pahasti. :( --DJ Hasis 21. marraskuuta 2005 kello 18:35:07 (UTC)

Minulla on sellainen mielikuva, että Littoisten liitos Kaarinaan ei välttämättä olisi kovin vanha juttu ja siksi Littoisten postitoimipaikka on Littoinen eikä Kaarina. Käsitys saattaa toki olla väärä. -Samulili 21. marraskuuta 2005 kello 18:53:52 (UTC)

No minä asun Kaarinassa ja silti postitoimistoni on Turussa. Masapena 18. kesäkuuta 2008 kello 22.08 (UTC)

Kaarinan laulu[muokkaa wikitekstiä]

Onko Emil Vihannon jälkeläisiltä saatu lupa kirjoittaa Kaarinan laulun sanat Wikipediaan? Vihanto kuoli vuonna 2002. [1] Jos ei ole, sanat täytyy poistaa. --Tero Vilkesalo 12. tammikuuta 2006 kello 19.03 (UTC)

Kuuluisia Kaarinalaisia[muokkaa wikitekstiä]

Onkos tuo Jerry Valtanen miten kuuluisa?--Urjanhai 16. joulukuuta 2008 kello 23.18 (EET)[vastaa]