Keskustelu:Hämeenlinnan Pallokerho

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Mites toi logo asia? SM-liigan sivuilla näyttäis olevan vanha logo HPK:n logona ja Kerhon omillakin sivuilla ritarihirvitys on enään taustagrafiikoissa. No se päivittäköön kuka tietää paremmin.

Onko Lartaman numero muka "sulatettu" uudelleen käytettäväksi vai ainoastaan laskettu pois hallin katosta? Korkki74 10. maaliskuuta 2007 kello 18.39 (UTC)

Käsittääkseni 'sulatettu', kyllä kai nuo kaksi menevät käsi kädessä. --Neofelis Nebulosa (моє обговорення) 25. huhtikuuta 2007 kello 16.21 (UTC)
Olisiko aiheellista mainita, että HPK taitaa olla ainoa yhditys, joka pelää mastaruussarjassa. Kaikki muut taitavat olla osakeyhtiöitä? --Alexius Manfelt 25. huhtikuuta 2007 kello 07.20 (UTC)
Juu, varmasti. Nämä(kin) artikkelit ovat vielä niin vaiheessa että kaikkea oleellista puuttuu... rohkeasti vaan lisäile noita infoja. t., --Neofelis Nebulosa (моє обговорення) 25. huhtikuuta 2007 kello 16.21 (UTC)

En tiedä onko järkeä pitää noita nimiä moneen kertaan eri kohdassa (jäädytetyt numerot, maineikkaat pelaajat ja nykyjoukkue) mutta en aina jaksaisi niitä korjatakaan. Onko muita mielipiteitä asiaan, pitäisikö nimet mainita vain kerran vaiko useamminkin (esim. K Nurminen, Palo ja Salisma ovat kahdessa listassa) Korkki74 31. elokuuta 2007 kello 20.20 (UTC)

Missä sikakatsomo?![muokkaa wikitekstiä]

Otsikko kertoo kaiken tarpeellisen. FAST 13. marraskuuta 2008 kello 17.07 (EET)[vastaa]

jääkiekkoseura[muokkaa wikitekstiä]

Artikkeli alkaa: Hämeenlinnan Pallokerho ry eli HPK on hämeenlinnalainen jääkiekkoseura
Kuitenkin artikkelissa käsitellään myös jalkapalloa ja lentopalloa, vaikkakin lyhyesti. Ja vähän omituista lukea jääkiekkoseurasta, kun tulin tänne listasta Luettelo pesäpallon Suomen-mestaruusmitalisteista. 85.217.21.121 11. marraskuuta 2012 kello 12.02 (EET)[vastaa]

Artikkelin alkua hieman muokattu. Äkkinäinenhän saisi nopeasti käsityksen, että HPK jääkiekkoseura ja samanniminen jalkapalloseura olisivat eri seuroja, vaikka kyse on yhdestä ja samasta urheiluseurasta.. Onko tuo HPK Naiset sitten ihan uusi seura, vaiko HPK:n lentopallojaosto? Olisi hyvä olla näistä monitoimiseuroista ns. pääsivu ja sitten eri lajeista tarvittaessa esim. Hämeenlinnan Pallokerho (jääkiekko) -sivu. Monestihan näin onkin.(Vessix (keskustelu) 11. marraskuuta 2012 kello 15.18 (EET))[vastaa]
Näköjään HPK naiset -nimiss pyöritetään myös naisten jääkiekkoa, joten lentopallojaostosta ei voi olla kyse. Seuran logo näyttää samalta kuin HPK:n.... yksi ja sama seura?(Vessix (keskustelu) 11. marraskuuta 2012 kello 15.23 (EET))[vastaa]