Johnny Young

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Johnny Young
Henkilötiedot
Syntynyt15. tammikuuta 1984 (ikä 40)
Näyttelijä
Aktiivisena 2006–
Merkittävät roolit Crypto
(Apex Legends)
Aiheesta muualla
IMDb

Johnny Young (s. 15. tammikuuta 1984) on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka on tehnyt myös äänirooleja videopeleihin, kuten Apex Legends, Medal of Honor: Warfighter ja World War Z.

Elämäkerta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Young teki uransa alussa pieniä rooleja elokuvissa, kuten Rajattu maa, jossa pääosaa esitti Harrison Ford. Young oli pääosassa komediaelokuvassa K-Town ja sivuroolissa kauhuelokuvassa The Forest. Hän esiintyi myös muutamissa televisiosarjoissa, kuten Aavekuiskaaja, Everyday Lies ja Bosch.

Young teki 2010-luvulla enemmän äänirooleja videopeleihin ja animaatiosarjoihin. Hän teki sivuroolin Medal of Honor: Warfighterissa ja ääninäyttelee Cryptoa Apex Legends -videopelissä. Young kertoi kehittäneensä hahmon luonnetta ja ääntä tuottajien antamien kuvausten lisäksi korealaiselokuvien pohjalta, kuten The Man from Nowhere ja No Tears for the Dead.[1] Young oli myös Shon äänenä vuoden 2013 elokuvaan perustuvassa videopelissä World War Z:ssä. Young oli myös mukana Overwatch lyhytanimaatiossa Shooting Star ja sittemmin Glitch Techs.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. The Three Stack buzzsprout.com 24.5.2020 Viitattu 7.3.2021 (englanniksi)
Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.