Itay Shechter

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Itay Shechter (2016)

Itay Menachem Shechter (hepr. ‏איתי מנחם שכטר‎; s. 22. helmikuuta 1987 Ramat Yishai, Israel) on israelilainen jalkapalloilija, joka edustaa Ligat ha'Alissa pelaavaa Maccabi Haifa FC:tä. Pelinumerolla 9 pelaavan Shechterin pelipaikka on hyökkääjä. Hän kuuluu Israelin jalkapallomaajoukkueeseen. Shechter on molempijalkainen.

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Israelissa uransa aloittanut Shechter siirtyi ensimmäistä kertaa ulkomaille vuonna 2011, kun hän siirtyi Hapoel Tel Aviv FC:stä saksalaiseen 1. FC Kaiserslauterniin. Hapoelin riveissä Shechter pääsi pelaamaan Mestareiden liigaa vuonna 2010. Kaiserslauternia Shechter edusti vuoteen 2013 asti tekemättä läpimurtoa. Hän kävi välillä lainalla Valioliigan Swansea Cityssä onnistumatta sielläkään. Kaudeksi 2013-14 Shecheter palasi takaisin Tel Aviviin, mutta puolen vuoden ja seitsemän liigamaalin jälkeen hänet lainattiin tammikuussa 2014 Ligue 1:n nousijaseuraan FC Nantesiin. Hän ei tehnyt lainapestinsä aikana yhtään maalia, mutta Nantes osti hänet silti omakseen kesällä 2014. Helmikuussa 2015 Shechter siirtyi kotimaansa Maccabi Haifa FC:hen.

Israelin jalkapallomaajoukkueessa 178 senttimetriä pitkä Shechter debytoi vuonna 2009 ja on ollut yksi maajoukkueen tärkeistä pelaajista.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Käännös suomeksi
Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Tämä urheilijaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.