Holiday Club Vierumäki

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Holiday Club Vierumäki
Osoite Urheiluopistontie 400
Sijainti Vierumäki, Heinola
Rakennustyyppi hotelli
Valmistumisvuosi 2010
Käyttäjä Holiday Club
Lisää rakennusartikkeleitaArkkitehtuurin teemasivulla

Holiday Club Vierumäki on vuodesta 2021 lähtien Holiday Club Resorts Oy:n omistama sekä operoima hotelli noin 1000 asukkaan Vierumäen kylässä Heinolan eteläosassa.

Historia  [muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Holiday Club Vierumäen hotellikiinteistöä operoi ensin Scandic vuodesta 2010 vuoteen 2017, jonka jälkeen kiinteistön osti Vierumäki Country Club Oy. Holiday Club osti hotellitoiminnan itselleen vuonna 2021. Vuonna 2022 hotellikiinteistössä oli hotellihuoneita, loma-asuntoja, ravintola ja Day Spa.

Palvelut[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Majoitus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Holiday Club Vierumäen hotellissa on 190 huonetta ja 557 vuodepaikkaa. Hotellihuoneita on kuudessa eri huoneluokassa, mukaan lukien 14 esteetöntä huonetta apuvälineitä käyttävien henkilöiden tarpeisiin. Hotellin lisäksi Holiday Club Vierumäellä on yksityisomisteisia Villas-huoneistoja.

Ravintolat ja baarit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Hotellissa toimii 2 ravintolaa: Hill Grill tarjoilee aamiaista ja toimii iltaisin à la carte –ravintolana, ja Pine Pub on pubihenkinen ravintola ja baari.

Harrasteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Alueella voi harrastaa esimerkiksi golfia, tennistä, keilausta, kuntosaliharjoittelua, pyöräilyä, uintia ja vuodenajan mukaan vaihdellen useita muita aktiviteetteja .