Gerardo Celasco

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Gerardo Celasco
Henkilötiedot
Koko nimi Adrian Bellani
Syntynyt8. huhtikuuta 1982 (ikä 42)
Yhdysvallat Miami, Florida
Näyttelijä
Aktiivisena 2000-
Aiheesta muualla
IMDb

Gerardo Celasco (Adrian Bellani]; s. 8. huhtikuuta 1982) on yhdysvaltalainen näyttelijä. Hän oli toinen näyttelijä, joka näytteli Miguel Lopez-Fitzgeraldia NBC:n päivädraamassa Passions.

Biografia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lapsena Celasco muutti perheensä kanssa vanhempiensa kotimaahan El Salvadoriin. Hän sai koulutuksensa American School of El Salvadorissa (Escuela Americana). Siellä hän ei vain kilpaillut kansainvälisissä hevoshyppykilpailuissa, vaan hän voitti ja kutsuttiin kilpailemaan AASCA Keski-Amerikan kisoissa edustaen maataan. Celascosta tuli myös erittäin taitava lentopalloilija, ja jälleen kerran hänet kutsuttiin osallistumaan Keski-Amerikan kisoihin. Joukkue, jossa hän pelasi, voitti Keski-Amerikan turnauksen. Celascolla oli etuoikeus harjoitella El Salvadorin maajoukkueen kanssa.

Celasco palasi myöhemmin Yhdysvaltoihin opiskelemaan rahoitusta Southern Methodist Universityssä. Hän jatkoi rahoituksen tutkinnon suorittamista Southern Methodist Universitystä Dallasissa, Teksasissa. Pian sen jälkeen salvadorilainen muotivalokuvaaja Roberto Aguilar pyysi Celascoa Toni & Guy Bed Head -kampanjan kasvoksi. Hän esiintyi myös Frankie J:n musiikkivideossa kappaleelle "And I Had You There".

People en Español -lehti äänesti hänet yhdeksi maailman 25 kuumimmista latinalaisista poikamiehistä vuonna 2006. Celasco näytteli Miguel Lopez-Fitzgeraldia NBC:n päivädraamassa Passions vuosina 2006–2007. Vuonna 2007 hän esiintyi Passionsin kanssa. tähti Heidi Mueller Tyra Banks Show -ohjelmassa auttaa isännöimään Tyraa "saippuaoopperakoulun" kautta.

Vuonna 2019 Celasco esiintyi Xavier Castillona ABC-sarjassa How to Get Away with Murder.

Yksityiselämä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Celasco asuu tällä hetkellä Los Angelesissa, mutta on erittäin läheinen perheensä kanssa ja vierailee heidän luonaan usein San Salvadorissa. Hän alkoi seurustella näyttelijä Jennifer Morrisonin kanssa vuonna 2019; myöhemmin pari meni naimisiin salassa.