Best Western

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Best Western logo.svg
Best Western -hotelli Ludwigshafenissa, Saksassa.

Best Western on yksityisten ja riippumattomien hotellien vuonna 1946 perustama kansainvälinen hotelliketju. Best Western International vastaa Best Western -brändistä ja ohjelmista. Best Western Hotels Finland, Baltic States and Poland on Best Western Internationalin maatoimisto, joka vastaa Best Western -brändistä, ohjelmista ja uushotellihankinnasta Suomessa, Baltiassa ja Puolassa.

Best Western -hotelleja on 100 maassa yli 4 000. Hotelleilla on yhteiset laatu-, myynti- ja markkinointiohjelmat sekä varaus- ja asiakaspalveluohjelmat. Ketjun hotellivalikoima on laaja parinkymmenen huoneen hotellista yli 400 huoneen hotelleihin. Best Western -hotellit säilyttävät hallinnollisen riippumattomuuden ketjuun liittyessään. Hotellit vastaavat itse mm. hankinnoista ja henkilöstön palkkaamisesta.

Best Western -hotelleissa on kolme luokkaa: Best Western, Best Western Plus ja Best Western Premier. - BEST WESTERN® -hotellit muodostavat ketjun kivijalan. BEST WESTERN -hotellit tarjoavat majoituksen lisäksi hotelliasiakkaille maksuttoman Internet-yhteyden. - BEST WESTERN PLUS® -hotelleille on ominaista pienten yksityiskohtien huomioon ottaminen osana kokonaisvaltaista palveluelämystä. Huoneiden viihtyvyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota, samoin hotellin yleisiin tiloihin. - BEST WESTERN PREMIER® -hotellit ovat Best Westernin lippulaivahotelleja. Kategorian hotelleista löytyy muun muassa business center, lounge, ravintola sekä valikoima virkistäytymismahdollisuuksia, kuten spa tai kuntosali.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]