Barbara von Heidenberg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Barbara von Heidenberg
Näyttelijä(t) Nicola Tiggeler
Henkilötiedot
Status kuollut
Sukupuoli nainen
Suhteet
Muut sukulaiset Ben Sponheim (poika)
Tyttö/poika Zastrow (kesken mennyt raskaus)
Miriam Saalfeld (tytärpuoli, kuollut)
Tutut Wolfgang von Heidenberg (ex-aviomies, kuollut)
Werner Saalfeld (ex-aviomies)
Paul Wielander (Sylvian ex-aviomies)
Götz Zastrow (aviomies, kuollut)
Lars Hoffmann (ystävä, kuollut)
Markus Zastrow (yhden illan juttu, poikapuoli)

Barbara von Heidenberg on Nicola Tiggelerin esittämä hahmo telenovela-sarjassa Lemmen viemää. Barbara on juonikas, ilkeä ja laskelmoiva. Hänellä on tytärpuoli Miriam Saalfield sekä poika Ben Sponheim.

Sarjan toisella kaudella von Heidenberg ja hotelli Fürstenhofin johtaja Werner Saalfeld menevät naimisiin. Barbaran uskottiin kuolevan sarjassa tiputtuaan rotkoon[1]. Hän kuitenkin palaa sarjaan takaisin Sylvia Wielanderina, mutta kaikki ihmettelevät hänen yhdennäköisyyttään Barbaran kanssa.[2][3] Muistinmenetyksen johdosta hän itsekin aluksi luulee olevansa Sylvia, mutta myöhemmin hänelle selviää, että hän on oikeasti Barbara. Wernerkin saa tietää asiasta, mutta menee silti hänen kanssaan uudestaan naimisiin. Myöhemmin Barbara paljastuu ja joutuu oikeuteen. Myöhemmin hän aiheuttaa Eva Krendlingerin kidnappauksen. Tämä epäonnistuu ja lopulta Barbaran asettama pommi aiheuttaa suuren räjähdyksen Fürstenhofissa. Myöhemmin Barbara hukkuu jokeen yrittäessään paeta Saksasta. Barbara palasi Fürstenhofiin Consuelana. Hänellä on pitkälle edennyt harvinainen sairaus.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Folge 476 daserste.de. Viitattu 4.2.2011. (saksaksi)
  2. Folge 721 daserste.de. Viitattu 4.2.2011. (saksaksi)
  3. Folge 722 daserste.de. Viitattu 4.2.2011. (saksaksi)
Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.