Asterix & Obelix XXL 2: Mission Las Vegum

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Asterix & Obelix XXL 2: Mission Las Vegum
Kehittäjä Etranges Libellules
Julkaisija Atari
Jakelija Nintendo eShop, GOG.com, Steam, Microsoft Store ja PlayStation Store
Pelimoottori RenderWare
Julkaistu 16. lokakuuta 2005
Lajityyppi Toimintaseikkailu
Pelimuoto Yksinpeli
Ikäluokitus PEGI: 7+
Alusta Windows, PlayStation 2, PlayStation Portable, Nintendo DS
Jakelumuoto DVD
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Asterix & Obelix XXL 2: Mission Las Vegum on Etranges Libellulesin kehittämä ja Atarin julkaisema toimintaseikkailupeli. Peli julkaistiin vuonna 2005 Windowsille ja PlayStation 2:lle sekä vuonna 2006 PlayStation Portablelle ja Nintendo DS:lle nimellä Asterix & Obelix XXL 2: Mission Wifix.

Pelin päähahmoina ovat tunnetut ranskalaiset sarjakuvahahmot Asterix ja Obelix, ja peli parodioi muita videopelejä. Toisin kuin edeltäjässään, Mission Las Vegumissa voi vaihtaa hahmoa koska tahansa.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Gallian valloitusta suunnitteleva Julius Caesar rakentaa teemapuiston nimeltään Las Vegum. Voittamattoman gallialaiskylän luotettu tietäjä Akvavitix vannoo uskollisuuttaan Caesarille ja menee Las Vegumiin. Asterix ja Obelix saavat selville roomalaisagentti Sam Schiefferiltä heidän tietäjänsä Akvavitixin olevan petturi. Gallialaiskaksikko ei usko tätä ja lähtee selvittämään asiaa. He menevät kuuden teemapuiston Lutetian, Venetian, LuckSoren, WCW:n, Pirate Islandin ja SeizeUs Palacen läpi vain huomatakseen, että Akvavitix on kaapattu ja Caesarin kätyri Larry Craft esiintyy hänenä. Asterix ja Obelix tajuavat, että ilman heitä ja Akvavitixiä gallialaiskylä on Caesarin armoilla. Asterix ja Obelix lähtevät pysäyttämään Caesarin ja pelastamaan tietäjänsä.

Juonipaljastukset päättyvät tähän.

Vastukset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tässä pelissä yleisimmät ovat keihässotilaat, kenraalit ja kilpisotilaat. Näillä sotilailla on pahemmat versiot, jotka tulevat, kun olet pelannut kenttiä eteenpäin. Ne ovat paremmin varustettuja ja ne ovat vahvempia, kestävämpiä ja nopeampia. Tässä pelissä on myös vastuksia, jotka ovat joistakin toisista peleistä suoraan otettuja.

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.