Alice 19th

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Alice 19th
ありす19th
(Arisu Naintīnsu)
Genre Seikkailu, fantasia, romantiikka
Manga
Tekijä Yuu Watase
Julkaisija Japani Shogakukan
Yhdysvallat VIZ Media
Suomi Egmont Kustannus
Sarjajulkaisulehti Shōjo Comic
Ensimmäinen painatus 20. kesäkuuta 2001 – Huhtikuu 2003
Kirjojen lukumäärä 7

Alice 19th (ありす19th) on japanilaisen Yuu Watasen luoma 7-osainen mangasarja, jonka on englanniksi kustantanut Viz Media ja suomeksi Egmont kustannus.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Alice Seno vaikuttaa tavalliselta yläasteikäiseltä tytöltä. Hän on ihastunut vuoden vanhempaan poikaan nimeltä Kyô Wakamiya, johon hänen isosiskonsa, Mayura joka on samalla luokalla Kyôn kanssa, on myös ihastunut. Kaikki vaikuttaa tavalliselta koulutytön elämältä, kunnes Alice kohtaa mysteerisen ja maagisen jänistytön, Nyozekan, joka tietenkin muuttaa hänen elämänsä. Alicelle on juuri esitelty Lotis-sanojen voima, kun Mayura saa selville, että Alice on ihastunut myös Kyoon. Kun Mayura puhuu siskonsa kanssa, Alice lähettää Mayuran vahingossa ihmissydänten pimeimpään kolkkaan, josta Alice, Kyo ja heidän tukenaan oleva Nyozeka aikovat hakea hänet pois. Alicella ja Kyôlla on nyt vastuullaan koko maailman kohtalo, jonka pahojen maram-sanojen hallitsija yrittää syöstä kaaokseen. Mutta Alicen ja Kyôn ei onneksi tarvitse kantaa koko vastuuta yksin, heidän tuekseen nimittäin lähetetään Lotis-mestareita, jotka auttavat Alicea ja Kyôta pelastamaan maailman. Tästä alkaa rankka taistelu maram-sanoja ja pahuutta vastaan.

Hahmot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Alice Seno (瀬野 ありす Seno Arisu)

Alice on sarjan 15-vuotias päähahmo. Hän on ihastunut Kyo Wakamiyaan joka on hänen siskonsa luokalla. Nyozeka on Alicen tapaama ihmisen muodossa oleva kani, joka auttaa Alicea uskomaan itseensä ja oppimaan Lotis-sanoja. Mayura on Alicen vuotta vanhempi isosisko, joka on myös ihastunut Kyoon.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

[1]