24 (1. tuotantokausi)

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
24 1. tuotantokausi
24 OR FIS.gif
Maa Yhdysvallat
Verkko FOX
Julkaisupäivä 17. syyskuuta 2002
Ensimmäinen esitys 6. marraskuuta 2001
Viimeinen esitys 21. toukokuuta 2002
Maa Yhdysvallat

1. tuotantokausi sarjasta 24 esitettiin Yhdysvalloissa 6. marraskuuta 200121. toukokuuta 2002. Tuotantokausi alkaa kello 24.00 Yhdysvaltain presidentin esivaalipäivänä Kaliforniassa.

Juuri nyt terroristit ovat suunnittelemassa presidenttiehdokkaan murhaa. Teini-ikäinen tyttäreni on kadonnut ja ihmiset joiden kanssa työskentelen, voivat olla sekaantuneet molempiin tapauksiin. Olen liittovaltion agentti Jack Bauer ja tämä on elämäni pisin päivä.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Keskiyö. Jack Bauer, Los Angelesin terrorismin vastaisen yksikön johtaja, on juuri lopettanut shakkipelin tyttärensä Kimberlyn kanssa. Mutta mukava perhehetki pirstoutuu hetkeä myöhemmin kun Kimberly katoaa huoneensa ikkunasta.

Ennen kuin Jack ehtii lähteä tytön perään, hänet soitetaan toimistolle hätätilanteen takia ja jättää Teri-vaimonsa etsimään heidän tytärtään. Yö vain pahenee kun Jackille kerrotaan, että CTU uskoo jonkun yrittävän presidenttiehdokas David Palmerin salamurhaa seuraavien 24:n tunnin aikana.

Kun Jack ja hänen apurinsa yrittävät kuumeisesti saada selville, kuka haluaa ehdokkaan hengiltä, Teri yrittää löytää Kimberlyn, jonka bileyö muuttuu yllättäen taisteluksi hänen selviytymisestään.

Näyttelijät ja henkilöt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Näyttelijä Rooli Kaudet
Kiefer Sutherland Jack Bauer 1–8
Leslie Hope Teri Bauer 1
Elisha Cuthbert Kimberly Bauer 1-3, 5, 7-8
Sarah Clarke Nina Myers 1–3
Dennis Haysbert Senaattori David Palmer 1-5
Carlos Bernard Tony Almeida 1–5, 7
Penny Johnson Jerald Sherry Palmer 1–3
Xander Berkeley George Mason 1–2