Keskustelu käyttäjästä:Nelimarkka

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kiitos yrityksestäsi parantaa Wikipedian sisältöä! Valitettavasti lisäyksesi oli lähteen suoraa kopiointia, joten se jouduttiin poistamaan tai merkitsemään roskaksi. Ethän tuo tänne toisten tekemää tai muutakaan tekijänoikeuksilla suojattua materiaalia. Jos jostakin muualta tuomasi materiaalin tekijänoikeudet ovat sinulla itselläsi, ilmoitathan siitä aina lisäyksen tehdessäsi yhteenveto-kentässä. Joka tapauksessa tervetuloa Wikipediaan! Siliamaav 12. syyskuuta 2007 kello 17.16 (UTC)

Varoitus tiedoston poistamisesta Kun latasit tiedoston Riittamustavalko2.jpg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Tiedostoa ei voida käyttää ennen tietojen täyttämistä. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, tiedosto poistetaan. Lisätietoja voi löytyä tiedoston sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi tiedostojen tiedot.

--Musamies (keskustelu) 9. heinäkuuta 2014 kello 19.36 (EEST)[vastaa]

Lähteet puuttuu[muokkaa wikitekstiä]

Hei, olit lisännyt tietoja artikkeliin Riitta Nelimarkka, mutta et ollut merkinnyt lähteitä. Lisäämäsi lähteettämät tiedot voidaan poistaa. Ohjeita tässä: Wikipedia:Merkitse lähteet --Kulttuurinavigaattori (keskustelu) 18. marraskuuta 2017 kello 22.12 (EET)[vastaa]