Keskustelu käyttäjästä:Melinoe

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hei, ja tervetuloa Wikipediaan, Melinoe!
Welcome to Finnish Wikipedia! Don't speak Finnish?

--Musamies 2. joulukuuta 2006 kello 06.11 (UTC)

Muista luokitella aloittamasi artikkelit. Kiitos. --MikkoK 24. maaliskuuta 2009 kello 10.28 (EET)[vastaa]


Imitaattoreista[muokkaa wikitekstiä]

Kenen mukaan kysyjälle.

Lähes kaikki imitaattorit listassa Suomessa on lähinnä henkilöimitaattoreita. Vain Jope Ruonansuu ja Reijo Salminen kykenevät muutakin esittämään. Ihan korvin se on kuultavin ja yleisessä tiedossa. Jos se ei ole sinulle yleisessä tiedossa, niin se ei tarkoita etteikö muut tiedä sitä ja ne jotka on sisältöä kuulleet. Totuutta täällä ei etsitä vain sitä yleistä luottamusta voi kyseenalaistaa jos se antaa aihetta. Etsikää ihmeessä, jos asia on toisin. Tasoltaa nämä kaksi erottuu hyvin joukosta. On hyvin erilaisia, mutta suomalaisita laulajina tunnetaan Ruonansuu ja erityisesti Salminen. Jopella on jotain 18 levyä tällä hetkellä ja meriittiä muutenkin. Reijo tunnetaan piireissä parhaana ja sen tunnustaa ihan kaikki.

Terry Fator on korvin kuultavissa Youtubessa. Myös tästä syystä kun hän taitaa erikoisena pidetyn imitoinnin vatsastapuhujan roolissa, hänestä tuli todellinen Talentti Usa:ssa. Jälleen kerran joudun muistuttamaan yleisessä tiedossa olevia asioita. Lisäksi "imitaattorit" sivulla ei käsitellä lainkaan tätä taiteen sivujuonnetta ja sitä ei saa unohtaa. Koska se on merkittävin imitoinnin osa-alue joka on pitkään aikaan tullut showna vastaan. Tietysti linkki häneen voitaisiin laittaa, mutta laita toki jos siltä tuntuu. Suomessa hän ei ole tunnettu yleisesti. Sen takia tarkistettavia lehtikirjoituksia ym. on vaikea lähteä hakemaankaan.

Michael Winslowia pidetään 10000 äänen miehenä ja on eittämättä kärkikaartia kaikilla osa-alueilla. Hän on ainoa joka tunnetaan todella monessa maassa ja hyvä esikuva kaikille alottelijoille. Tämäkin on nähtävissä Youtubessa ja eri showtilanteissa. Lisäksi hän on ainoa joka on sen avulla tuonut televisioon sisältöä näyttelijänä plus, että hän juuri kehitteli koko idean ylipäätään beatboxista. Tämmöstä on mahdoton enään lyödä laudalta.

Tietysti voit korjata sinne toisella tapaa, sitä en ole kieltämässä. Mutta asiasisältöä ei kärsis mennä muuttamaan. Myönnettäköön, että siellä on hiukan häilyvä mielipide ilmassa, mutta parannellaan se kuntoon. J.J-75 31. joulukuuta 2009 kello 02.22 (EET)[vastaa]